Dental Travel Budapest

Tanntrekking utlandet

Behandling Beskrivelse:

tanntrekking

Hvorfor trenger jeg å trekke tennene mine?

Tennene skal bli fjernet av flere grunner:

- Når forfallet har nådd dypt inn i tannen
- Når infeksjonen har ødelagt en stor del av tannen eller omkringliggende bein
- Når det ikke er plass til tennene i munnen

Mange tannleger anbefaler trekke tenner som er bare delvis brøt ut. Rundt en delvis brøt tann bakterier kan samle, forårsaker infeksjon, som kan utvide til omkringliggende bein og få svært alvorlige.

Hvordan ser den tanntrekking i Ungarn ut?

Før du fjerner tann tannlege vil grundig vurdere lege og tannlege historie, og ta en x-stråler. Før fjerner tann, er området bedøvet. For en enkel ekstraksjon, blir tannen løsnes med et verktøy som kalles en heis, og deretter fjernet ved hjelp av dentale tang. Tannlegen din kan også myke og omforme benet rundt tannen. Når du er ferdig, kan de lukke hullet med en maske.

 

SØKNAD OM BEHANDLINGER

 

Hva er en kirurgisk utvinning?

Kirurgisk ekstraksjon er en prosedyre utført på tennene som ikke er synlige i munnen. Å trekke ut, må kirurgen å kutte tyggegummien å få tilgang til tannen.

Hva er en visdom tanntrekking?

Visdom tennene er tennene som er sakte forsvinner i prosessen med utviklingen av ansikts skallen. Derfor er formen og plasseringen av visdomstennene svært variabel. De kan plasseres vertikalt, horisontalt eller vertikalt med kronen fastsatt. Fjerningen av en slik tann er avhengig av disse forholdene. Tannlegen vurderer vanskelighetsgraden av prosedyren og deretter informerer pasienten. Tennene stablet riktig eller litt skrått er ikke vanskelig å fjerne med en erfaren tannlege. Hvis plasseringen av tannen er dårlig, dvs.: helt horisontalt, er behandlingen utført av tannlegen eller kirurg i et sykehus.

Kan jeg ha mer enn én tann i løpet av ett besøk?

Fjerning av tann er en mindre operasjon men fortsatt skjerpende til en viss grad i kroppen. Denne prosedyren må utføres under lokal bedøvelse, for å være helt smertefri. Under lokalbedøvelse, bør kun en tann fjernes, med unntak av to tilstøtende tenner. Deretter kan du fjerne to tilstøtende tenner. Utvinning av to tenner som befinner seg i de motstående dental buer bør ikke gjøres, på grunn av vanskeligheter i å spise mat, blant andre årsaker. Den såkalte multiple utdrag er vanligvis utføres under generell anestesi under tilsyn av en anestesilege, og bare i henhold til strenge kliniske indikasjoner.

Behandling Tid:

Den normale utvinning skal ta mellom 30-60 minutter. I tilfelle av kirurgisk Utvinning kan prosedyren vare lenger.


Etter behandling:

Umiddelbart etter tanntrekking, er det svært viktig å holde området rent for å unngå infeksjon. I løpet av de neste 24 timene bør du ikke røyke, skylle munnen kraftig, eller rengjøre tennene ved utvinning området. Det er også foretrukket å drikke gjennom et sugerør, begrense anstrengende aktivitet og unngå varme væsker. Tannlegen din kan anbefale at dagen etter uttak for å begynne forsiktig skylle munnen med varmt vann med salt.

SØKNAD OM BEHANDLINGER