Dental Travel Budapest

Tannbro

Behandling Beskrivelse:

tannbro

Hva er en dental Bridge?

Dental broer tillate gjenoppbygging av manglende tenner ved hjelp av pasientens egne gjenværende tenner. Søylen tenner (de egne seg) er kronet, og de manglende tenner mellom søyle tennene suppleres i form av en "bay" installert mellom kronene av søylen tenner. Broene er en type av permanente protese restaureringer, så slike som er permanent festet i munnen ved hjelp av tennene - etter sementering av en lege, er det ikke mulig å fjerne broene selv.

Hva er fordelene med dental broer?

Det er mange fordeler som tilbys av Dental broer, De omfatter:

- Broer overføre Tyggekreftene i en fysiologisk måte, til søyle tennene, noe som gjør dem enkle å akseptere og gir god komfort - du trenger ikke føle forskjellen mens tygge med tenner fyllinger, du også ikke føler forskjell mens tygge med din tannlege Bridges på.
- Dental Bridges er faste, noe som også tilrettelegger deres aksept og bedre komfort
- Dental broer estetiske filer (de er laget med bruk av porselen kroner) - riktig konstruert bro ikke skiller seg ut mens smilende

På grunn av disse fordelene, Dental broer er et utmerket alternativ til flyttbare proteser når det er mulig å installere broene.

SØKNAD OM BROER

 

Er det noen ulemper av dental broer?

Ja, det er noen ulemper, for eksempel:

- Behovet for å slipe og krone pilar tennene
- Atrofi av benet (bein forsvinner når den ikke er stimulert av Tyggekreftene)

Hva er anbefalingene for Bridges?

Den vanligste indikasjon for dental broer er interdentale hull. Dette betyr at den ene siden av tannen gapet må være kvalifisert som en søyle av broen. Det   kan ikke utføres dersom en søyle tann mangler. For eksempel kan du ikke bygge din sjette tann med broen, hvis den siste er den femte. I denne situasjonen løsningen er implantater eller flyttbare proteser.

Er det vondt?

Forberedelsene til Dental Bridge krever tenner sliping og polering. Når tennene er i live, er prosedyren utføres under lokalbedøvelse, så det er helt smertefri. I tilfelle av døde tenner etter rotfylle, er det ikke behov for anestesi.

Hva er poenget i broen? Hva vil det si tre-punkts bro?

Et punkt på en bro er en protese krone. Dermed vil tre-punkts bro består av tre kroner - to søyler og en i bukten (det mangler en). Tilsvarende vil firepunkts bro består av fire kronene, to søyler og to utvinne de manglende tenner.

Jeg har en tannbro. Kan jeg erstatte den med implantater?

Ja, du kan utføre implantater i stedet for manglende tenner, tidligere supplert med en bro. Men husk at etter fjerning av brua, vil pilar tennene gjenstår og vil kreve kroner. Så kronene vil bli installert på hver bakken tann, mens i gapet under broen, kan implantater være installert.

Behandling Tid:

Første besøk: forberedelse av tennene, tar inntrykk, justere fargen på broen, midlertidige broer eller kroner forberedelse

Andre besøk: montering og sementering av Dental Bridge

Etter behandling:

Du trenger ikke å foreta seg noe spesielt vare på din tannlege broer. Bare husk å børste og tanntråd tennene minst to ganger om dagen for å hindre dem fra forfall.

SØKNAD OM BROER