Dental Travel Budapest

Tannbleking

Behandling Beskrivelse:

tannbleking

Er jeg en kandidat for Teeth Whitening?

Teeth Whitening i Ungarn er for folk som ønsker å raskt og effektivt bleke tennene. Hvis du ikke er fornøyd med den naturlige fargen på tennene, eller hvis tennene har mistet sin farge på grunn av den sterke utbredelsen av pigmentene som finnes i mat og drikke inn i emaljen, kan du bleke tennene dine. Tannbleking fjerner flekker forbundet med langsiktig røyking, og misfarging forbundet med aldringsprosessen.

Hvorfor er det profesjonelle tannbleking lampe i en tannlege kontor bedre enn andre bleking måter tilgjengelig på markedet?

Effektiviteten av forskjellige typer bleking tannkremene varierer 1-2 toner i VITA skala, og mange av dem inneholder abrasive elementer. De fleste profesjonelle onlay whitening systemer som brukes av tannleger har vist klinisk effekt, men bruken er forbundet med betydelig ubehag. Opprettelse av godt skreddersydde bleking overlegg krever å ta inntrykk. Behandlingen er langvarig, fordi konsentrasjonen av bleking stoffer må være lav, for å unngå irritasjon av slimhinnen. For å få effekt, må en pasient bruke hver dag for natten bleking caps og regelmessig kommer på besøk hver dagene. Stoffer trygt brukes utenfor tannlege kontoret kan være forberedelser av ikke mer enn 20% av bleking stoffer konsentrasjon. Svært ofte stoffene som selges på markedet har konsentrasjonen av 25%, 30% og 35%, og bør bare brukes i dental kontoret, fordi uten bruk av spesialisert utstyr, kan de føre til alvorlige forbrenninger i munnslimhinnen.
Selve blekingen ved bruk av en bleking lampe gir maksimal resultat på kortest mulig tid i en helt trygt og behagelig for pasienten måten.

 

SØKNAD OM BEHANDLINGER

 

Hvor hvitt kan tennene mine bli?

Effekten av blekingen er individuelt. Nivået av bleking oppnås 5-14 toner ifølge VITA skala. Før behandlingen, setter legen i samarbeid med pasienten, tann farge (utgang farge), presenterer så mulig å få spekter av bleking på VITA skala.

Er de Teeth Whitening i tannlege kontor trygt?

Ja, Teeth Whitening   utført under oppsyn av en tannlege er smertefri og helt trygt for tennene og tannkjøttet. Den eneste bivirkningen som kan oppstå etter at whitening er forbigående ising i tennene, som vanligvis avtar etter 24 timer. De fleste moderne bleking preparater, inneholder ingredienser for å minimere postoperativ sensitivitet.

Hva er motsetninger mot Teeth Whitening?

Ja. Pasienter som skulle trekke seg fra Teeth Whitening er: gravide og ammende kvinner, personer med epilepsi eller Parkinsons sykdom. Teeth Whitening er også kontraindisert hos pasienter med svært intense hypersensitive tenner. Du kan bleke tennene dine etter 16 års alder, da deres utvikling er helt ferdig.

Bør jeg forberede meg for Teeth Whitening prosedyre?

Hvis du vil gjøre Teeth Whitening den mest effektive, whitening gel bør påføres direkte på emaljen. Hvis det er plakk på tennene, må rensk skal utføres. I andre tilfeller, er det bare å pusse tennene eller rengjøring gjort av en tannlege umiddelbart før whitening er nok.

Hvor lenge vil effekten av Teeth Whitening siste?

I gjennomsnitt effekten varer i to år. Men det er en veldig individuell sak, og avhenger av dine spisevaner, mengden av fargestoffer mat og drikke du spiser og drikker. For å gjøre effekten varer lenger anbefales det å bruke whitening tannkrem.

Vil kroner og skallfasetter får whitened?

Nei, porselen kroner og andre restaureringer er ikke whitened. Kun komposittfyllinger kan være litt whitened, men bare hvis de var misfarget grunn av absorpsjon av fargestoffer. De vil vende tilbake til sin opprinnelige farge. Derfor, etter bleking, kan det hende at fyllinger og restaureringer som er synlige mens smilende, trenger utskifting. Utvekslingen starter tidligst to uker etter at tannbleking behandling.

Behandling Tid:

Tidspunktet for behandlingen avhenger av systemet som brukes. For eksempel Beyond system av Teeth Whitening tar opptil 45 minutter, i tilfelle Bio Hvit system det tar opptil 60 minutter.

Etter behandling:

For to timer etter at tannbleking ikke du bør spise eller drikke noe annet enn mineralvann. For å støtte whitening effekt, unngå flekker mat og drikke for 2 dager etter inngrepet, fordi på den tiden tannemaljen er delvis dehydrert og sårbare for re-absorbere konditorfarge og fargestoff. Du bør unngå, blant annet kaffe, te, rødvin, bær, rødbeter, cola og andre kullsyreholdige drikker, fruktjuicer. Det anbefales å holde den såkalte "white diett" som er, matvarer som ikke har fargestoffer. Unnlatelse av å observere den "hvite diett» kan føre til tap av bleking effekter. Røykere bør slutte å røyke minst to dager etter bleking.
For en dag etter inngrepet bør du også unngå å spise veldig varmt eller veldig kaldt mat og drikke på grunn av forbigående postoperative overfølsomhet av tennene.

SØKNAD OM BEHANDLINGER