Dental Travel Budapest

Rotfylle i Budapest

Behandling Beskrivelse:

rotfylle

Hva er rotfylle?

Endodonti eller rotfylling er den grenen av tannlegen arbeider med behandling av sykdommer i papirmasse og komplikasjoner forbundet med dem. Rotfylle innebærer å fjerne infisert vev inne i tannen, rengjøring kanalen, dens desinfisering og fylling med relevant materiale.

Hva er rotfylle under et mikroskop?

Fra pasientens perspektiv behandling under et mikroskop ikke avviker mye fra den typiske rotfylle. Etter å ha sikret at pasienten med kofferdammen (stykke gummi isolere tannen fra munnen), åpnes legen tannen å få tilgang til kanalene. Mikroskopet er plassert på en spesiell arm like over hodet på pasienten og gir innsikt i tannen. Utvidelsen opptil 25 ganger garanterer maksimal presisjon og i stor grad øker effektiviteten av behandlingen.

 

SØKNAD OM BEHANDLINGER

 

Hva er Endodontisk gjentatt?

De fleste tenner som var riktig Root Canal Behandlet kan overleve så lenge som naturlige tenner. Men i noen tilfeller, til tross for rotfylle sykdommen prosessen utvikler seg. Noen ganger etter noen måneder og kanskje år etter ferdigstillelse av endodontisk behandling tannen kan begynne å gjøre vondt. Hvis den første rotfylle har sviktet eller er det flere komplikasjoner du har en ny sjanse. Gjentatt rotfylle i Budapest kan redde tannen.

Når krever min tann Endodontisk gjentatt?

Under rotfylle, som med enhver medisinsk prosedyre, kan det være komplikasjoner.

Årsaken til feilen kan være:

- Smale eller buet kanalene som ikke ble kurert i utgangspunktet
- Ekstra kanaler som ikke ble funnet i utgangspunktet
- Brutt endodontiske instrumenter som hindrer fjerne kanalen
- Perforeringer kammeret eller tannrot

I andre tilfeller kan den nye problemet oppstå i tannen som var tilstrekkelig herdet, for eksempel:

- Ny forfallet kan utsette fylt kanalen og føre til bakteriell superinfeksjon
- Brudd eller brudd i krone eller fylling kan også føre til en superinfeksjon
- Re-infeksjon kan spre seg fra roten av tilstøtende tann eller tenner

Hvorfor trenger min tann rotfylle?

Rotfylle er nødvendig når betennelse eller infeksjon av massen oppstår. Årsaker til dental papirmasse betennelse eller infeksjon kan være forskjellig: dyp forfall, gjentatte behandlinger utført på tann og tann sprekk eller brudd. Noen ganger kan en tann skader kan skade tann papirmasse, selv om det ikke er noen synlige sprekker eller fragmenter. Hvis du ikke behandler den infiserte massen, kan det føre til sterke smerter, og produsere en abscess.

Hvordan vet jeg at min tann krever rotfylle?

Tennene krever rotfylle kan føre til en kjedelig eller skarp smerte, langvarig følsomhet for varme og kulde, tann smerte mens rørende og tygger, tann misfarging, forstørrede lymfeknuter og deres følsomhet, og hevelse og ømhet i tilstøtende tann vev. Noen ganger er det ingen symptomer, og pasienten er informert om den pågående prosessen med en sykdom under dental konsultasjon.

Hvordan ser den rotfylle ut?

Tannlegen fjerne infiserte eller betent papirmasse, rengjør og utvide midten av kanalen, desinfisere det ved hjelp av spesielle stoffer, og til slutt tett fylle kanalen med et egnet materiale. Etter å fylle i tannen kanalen, er tannen lukket med et komposittmateriale (dental fylling) eller ombygd prosthetically (porselen krone) for å gjenopprette tannen til full funksjonalitet.

Er rotfylle smertefullt?

Mange endodontiske prosedyrer er utført under lokalbedøvelse. Med moderne behandling teknikker og bedøvelse, de fleste pasienter rapporterer ingen ubehag under prosedyren. Men straks etter behandlingen, og for flere etterfølgende dager, kan tannen være mer følsomme. Symptomene kan lindres med spesialiserte smertestillende på markedet. Våre leger vil informere deg hva du skal bruke.

Etter behandling:

Du bør ikke bite eller tygge harde ting på siden som ble behandlet endodontisk, inntil den tid da kronen på tannen er gjenoppbygd. Ikke gjenopprettet tann er mottakelig for sprekkdannelser og bør gjenoppbygget snarest mulig. Dessuten må Root Canal Behandlet tann bli tatt vare på på samme måte som de andre tennene: daglig børsting, interdental tanntråd, regelmessige og profesjonell rengjøring.

SØKNAD OM BEHANDLINGER