Dental Travel Budapest

Proteser

Behandling Beskrivelse:

proteser

Hva er en protese, og hva er dens rolle?

Proteser erstatte manglende tenner. De kan fjernes og settes tilbake i munnen. Selv om noen mennesker får vant til å bruke gebiss, og det   vil aldri erstatte den naturlige tenner, de tilgjengelige proteser ser veldig naturlig og er mer praktisk enn før. Proteser gjenskape de ødelagte delene av tenner og muntlige funksjoner (tygging, tale, ansikts utseende).

Hvordan virker en protese arbeid?

Proteser i Ungarn er utstyrt med skreddersydd til tyggegummi akryl base i fargen på munnen. Øvre protese base dekker øvre ganen, mens det nedre protese basen er formet som en hestesko for å passe tungen.

 

SØKNAD OM PROTESER

 

Hvor lenge kan en protese i Budapest sist?

Etter en viss tid en protese må justeres, re-utføres eller et nytt grunnlag må gjøres på grunn av normal slitasje. Skifte basen betyr å utføre en ny base og samtidig la den eksisterende dental protese. Dessuten, med alder, naturlige endringer i strukturene i munnhulen oppstår. Disse endringene føre til at løsning av protesen, noe som gjør det vanskelig å tygge og kan forårsake irritasjon i tannkjøttet. Du bør gå til tannlegen minst en gang i året.

Hvor mye tid kan det ta å bli vant til proteser?

En ny protese kan forårsake en merkelig følelse eller ubehag i løpet av de første ukene eller måneder. Spise og snakke med proteser kan ta litt praksis. Det er ofte en følelse av tetthet eller løshet, kinnene og tungen muskler lære å holde protesen på plass. Veldig ofte er det også overproduksjon av spytt, følelsen for lite plass for språk og mindre irritasjon eller sårhet.

Er bruken av klebemidler for tannproteser fordelaktig?

Måter å forbedre opprettholdelsen av proteser er vanligvis levert som et pulver som når det blandes med spytt danner en klebrig masse. Disse stoffene kan brukes av og til i den innledende fasen av å bli vant til protesen så vel som i tilfelle av skuespillere og sangere under sine opptredener. I alle andre tilfeller er bruk av lim for proteser, spesielt langsiktige anbefales ikke, fordi deres bruk kan maskere feil av protesen, som bør identifiseres og korrigeres på kontoret.

Vil en protese endre måten jeg snakker?

Snakker, spesielt i tilfelle av ord vanskelig uttale, kan være problematisk i begynnelsen. Du kan venne seg til protesen raskere hvis du øve snakker ved å lese høyt.

Hvor ofte bør jeg fjerne protesen?

På den første etappen, kan du bli informert av tannleger til å bære protesen nesten hele tiden, selv mens du sover. Normalt skal protesen fjernes for natten, for å la tannkjøttet resten.

Etter behandling:

-Proteser er skjøre og kan bryte hvis droppet. Når du håndterer en protese, bør du gjøre det over et håndkle eller bassenget av vann.
- Ikke la en protese å tørke. Mens proteser ikke brukes, legg dem i en protese rengjøringsmiddel eller rent vann. Bruk aldri varmt vann fordi det kan føre til forvrengning av gebiss.
- Daglig børsting av protesene tillater fjerning av matrester og plakk og hindrer discolored proteser.
- Hver morgen før du setter proteser på, pusse tannkjøttet, tunge og gane med en myk børste. Dette stimulerer blodsirkulasjonen i vevet og bidrar til å fjerne plakk.

SØKNAD OM PROTESER