Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest NO > Behandling > Maxillofacial kirurgi

Maxillofacial kirurgi

Behandling Beskrivelse:

kirurgi

Hva er Maxillofacial kirurgi?

Maxillofacial Kirurgi er en gren av medisin håndtere behandling av sykdommer i ansiktet og munnen, temporomandibulær ledd, ansikts bein og nakke. Kjeve kirurgi kombinerer elementer av generell medisin og odontologi. På grunn av beskaffenheten av omfanget av feltet (ansiktet), har Maxillofacial kirurgi mye til felles, og bruker elementer av plastisk og rekonstruktiv kirurgi, estetisk medisin og laryngology. Det er også, et nært forhold til oftalmologi og nevrokirurgi.

Hvilke problemer kan bli løst ved Maxillofacial kirurgi?

Den Maxillofacial Kirurgi i Budapest innebærer:

- Korrigerende behandlinger av bendefekter og fordreininger i ansiktet
- Implantater og pre-protese kirurgi
- Bein kirurgi ved hjelp av ultralyd kniv
- Kjeve cyster, odontogenic, kronisk bihulebetennelse, odontogenic svulster
- Modellering prosedyrer i tilfeller av fibrøs dysplasi av kjeven bein
- Opptjent tenner
- Skader, ansikts benbrudd

 

SØKNAD OM BEHANDLINGER

 

Som kan være en kandidat til kjeve kirurgi?

Hvis du handler med følgende problemer eller lignende seg, kan Maxillofacial kirurgi være en løsning for deg:

- Kjeve feil fra fødselen
- Som ikke passer tenner
- Problemer med uttalen
- Små / store kjever
- Bitende problemer
- Receiding haken
- Smerter i kjeven
- Synlig mangel på kjevene balanse
- Ansikts skader

Hvordan ser prosedyren ut?

Hele prosessen vil avhenge av tilstanden og behovet til pasienten. Kirurgen, svært ofte ledsaget av en kjeveortoped vil kutte bein, legge til eller fjerne deler, avhengig av behandling plan. Den nye plassering av bein vil bli støttet av skruer og ledninger. Tilkoblingene kan fjernes senere, eller kan stå i kroppen, avhengig av det enkelte tilfellet. Din kirurg vil informere deg om alle trinn i prosedyren og svare på alle dine spørsmål.

Vil jeg føler smerte når jeg våkner?

Smerten etter orthognathic Kirurgi er moderat. Følelsen av smerte er en subjektiv inntrykk, og avhenger individuell vurdering av en pasient, så vel som på omfanget av operasjonen. Som standard prosedyre, får pasienten analgetika intravenøst ​​etter operasjonen. Dette handlingsmønsteret er opprettholdt i den første postoperative dag. I de følgende dagene oral medisin er tilstrekkelig.

Vil jeg være i stand til å spise etter Maxillofacial kirurgi?

Dessverre, spise etter kjeve kirurgi er vanskelig. Bare etter minst et par timer etter operasjonen, vil du være i stand til å spise ditt første måltid. En diett må følges: myk, glatt, grøtaktig, men næringsrik mat. Saget supper, yoghurt, protein shake anbefales. Gradvis kan du berike kostholdet med nye måltider, men du må huske at måltider må være myk. Dietten varer i 6-8 uker, det vil si for en periode på healing, og vokser sammen av bein.

Behandling Tid:

Det kjeve kirurgi kan vare 3-5 timer, men du bør holde deg i Ungarn i 2-5 dager, slik at legene kan overvåke din tilstand og helbredelse.

Etter behandling:

Husk å ta spesielt vare på deg selv etter Maxillofacial kirurgi. Ikke delta i noen anstrengende aktiviteter, ikke gjør øvelser. Etter operasjonen holde all-flytende diett, og gradvis legge til noen myke måltider. Alle instruksjonene om healing prosessen vil bli gitt av kirurgen.

SØKNAD OM BEHANDLINGER