Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest NO > Behandling > Implantat Opptjent Tannproteser

Implantat Opptjent Tannproteser

Behandling Beskrivelse:

Implantat og protese

Hva er en Opptjent protese Implantat?

En Implant Opptjent protese er en protese som er støttet av implantater, installerte seg til skjelettet. Tradisjonell protese er festet til tannkjøttet. Derfor er det protese mer stabil og behagelig for pasienten.

Hvordan ser den protese ut?

Protesen har en spesiell innebygd låsene, slik at det er meget stabilt og komfortabel.

Den er to typer låsene. Den første typen, ofte brukt, er ballen snaps. Spesielle kontakter, ferdig med små baller, er installert til implantater, mens i protesen er det matriser tilsvarende installert. Den andre typen tilkobling kalles en Dolder bar (implantater er forbundet med en tverrgående komponent), som tilsvarer spesielle klipp i protesen.

Avhengig av bein, kan vi bruke fire, tre, eller til og med bare to implantater, protesen på som er vedlagt. Basert på analyse av benet vil impantater bestemme optimal antall implantater, slik de var ikke overbelastet og sikre tilstrekkelig stabilisering av protesen.

 

SØKNAD OM BEHANDLINGEREr det noen kandidat til Implant Opptjent protese?

Klassifiseringen av pasienten for behandling utføres gjennom den panoramiske røntgen analyse og vurdering av bein. Under ekstremt vanskelige forhold, kan bein protese utføres på miniimplants, som er preget av mye mindre invasiv kirurgi og umiddelbar Stabilisering av protesen implantatene.

Behandling Tid:

Under det første besøket implantatene er plassert, med mindre benet gjenoppbygging trengs. Den helbredende prosessen tar 3-6 måneder. For den perioden, er midlertidig protese plasseres i munnen.

I løpet av de neste besøkene inntrykkene blir tatt for gebiss, og innen et par dager det kan plasseres.

Hvis benet rekonstruksjonen er nødvendig, enn helbredelsesprosessen før implantater plassering tar 4-6 måneder.

Etter behandling:

Riktig stell og hygiene av Implant din Opptjent protese er ikke forskjellig fra den vanlige gebiss hygiene, men du huske om de periodiske besøk, som vanligvis utføres hver 6. ~ 9 måneder.