Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest NO > Behandling > Benrekonstruksjon

Benrekonstruksjon

Behandling Beskrivelse:

Benrekonstruksjon

Hva er Bone Reconstruction?

Benrekonstruksjon / styrking er et kirurgisk inngrep produsere den nødvendige mengden av bein på plass av planlagte tannimplantater i pasienter med benet har atrophied.

Hvorfor gjør bein atrofi?

Når det gjelder tap av tenner, gjennomgår bein atrofi. Stimulering av benet ved Tyggekreftene er viktig å opprettholde en tilstrekkelig mengde og kvalitet av benvevet. Manglende stimulering gjør benet er fortynnet i stedet for en tapt tann, som nedbryter kvaliteten av bein og dens egnethet for implantater.

Hva er resultatene av beinet atrofi?

Som et resultat av bentap, blir det umulig å innføre og med en tynn og kort implantater, enten fordi de ikke er helt skjult i benet, eller det er en risiko for brudd av tynne benplater som et resultat av tygging krefter implantater.

 

SØKNAD OM BEHANDLINGER

 

Hvordan ser behandlingen ut?

Behandlingen innebærer å plassere i den gjenoppbygde området en biologisk beinmateriale eller syntetisk materiale og dekker den med en spesiell membran. Etter flere måneder, da effekten av de regenerative krefter kroppen, vil materialet bli konvertert i pasientens eget benvev, der dental implantscan være installert.

Hvor tidlig er behandling utført før Implantering?

Avhengig av alvorlighetsgraden av beinet atrofi kan bein regenerasjon utføres en spesifisert periode før innføringen av implantater eller under implantasjonsprosedyren. Hvis bentap er betydelig, er Bone Regeneration utført noen måneder før implantasjon av implantater. I situasjoner der bentap er liten og mengden av pasientens egen bein vil sikre stabilitet av implantatet blir benrekonstruksjon prosedyren utføres på samme besøk. Osseointegrasjon av implantatet og etableringen av en ny benvev skje samtidig.

Hvordan vil tannlegen vite om jeg trenger benrekonstruksjon?

For å vurdere om mengden ben er tilstrekkelig til å gjøre dentale implantater, pantomogram nødvendig. Basert på undersøkelsen og intraorale pantomogram, kan kirurgen vurdere benvev.