Dental Travel Budapest

Tannkroner i Budapest

Behandling Beskrivelse:

Tannkroner

Protese kroner i Budapest tillate gjenoppbygging av tenner, som er sterkt skadet. Det er den beste løsningen i en situasjon når tannen ikke lenger kan gjenopprettes ved komposittmaterialet.

Når en tann er sterkt skadet av råte eller brudd, ville kompositt fylling være for stor til å bo i den. I denne situasjonen er den beste løsningen er å utføre en tannkrone, som også gjenoppbygger tannen og styrker det.

Protese Crown ligner en slags cap brukes til tann. Med resistente materialer som det er gjort, styrker protese krone tann og samtidig gjenoppretter sin naturlige, sunt utseende.

Hvilke forskjellige Crown typer er tilgjengelige?

Porselen støpt metall krone-Kjernen i en slik krone er en dental stål, som er støpt individuelt for hver tann. På slike klargjorte underlaget, er porselen krone installert. Metal i kronen er ikke synlig - det er skjult under porselen. Disse kronene er den vanligste gruppen av kroner på grunn av dens funksjoner og pris. Metall underkonstruksjon gir svært høy mekanisk styrke av slike kroner, mens høy-kvalitet porselen gir tilfredsstillende estetisk resultat i de fleste tilfeller.

Porselen støpt gull krone-Disse anbefales i tilfelle av tenner skader som oppstår under tannkjøttet, fordi gull har en sterk anticaries funksjoner. Understellet kronen er laget av gull, som porselen er installert. Gull i munnen er ikke synlig - det er skjult under porselen. Kronene i vårt land er veldig holdbare.

Full-keramisk krone-kronen er brukt vanligvis på fortennene. En av dem har er gode estetikk, de er umulig å skille fra naturlige tenner.

 

SØKNAD OM TANNKRONERHva er anbefalingene for kronene i Budapest?

Kronene er vanligvis installert i følgende tilfeller:
- Gjenoppbygge skadet tann
- Gjenoppbygge et brukket / brukket tann
- Ombygging den manglende tannen
- Som tannbro pilar
- Når veneers er anbefalt, men kan ikke utføres

Hva er en Post-og når er det nødvendig?

Post er nødvendig, når graden av tannen ødeleggelse utelukker opprettholdelsen av en protese krone. For eksempel, når tannen har bare en tynn vegg gjenværende, som etter sliping, vil i tillegg svekkes, festet protese kronen bare til dem kan komme av med disse veggene med litt tid. Derfor må du deretter utføre et solid fundament for fremtiden krone. Dette grunnlaget er Post.

Vil jeg bli igjen uten noen tann før kronen er forberedt?

Ikke hele tatt, vil tannlegen forberede en midlertidig krone slik at tap av en tann ikke vil være synlig. Midlertidige kroner er mye mindre nøyaktig og holdbar enn den permanente kronen, slik at du ikke kan ha dem for lenge, mens for noen få dager, den midlertidige kronen perfekt oppfylle sin rolle.

Er kronen installasjon smertefullt?

Nei, er installasjonen av tannkrone ikke smertefull, fordi det er utført under lokalbedøvelse. I tilfelle av tennene etter rotfylle (som er døde) selv anestesi er ikke nødvendig.

BehandlingTid:

Første besøk: Under det første besøket tennene er forberedt på kronene, har dental lab 2-5 dager for å forberede kronen. Svært ofte rotfylle, utdrag eller fyllinger er nødvendig før de kronene er installert. Alle prosedyrer er utført i løpet av besøket.

Andre besøk: Den permanente kronen er installert.

Etter behandling:

Den tannkrone krever ingen spesiell omsorg som ville være forskjellig fra den naturlige tenner. Du bør huske at de kronet tennene er også utsatt for forfall, så du bør børste og floss dem regelmessig.

SØKNAD OM TANNKRONER