Dental Travel Budapest

Tandkronor utomlands

Behandling Beskrivning:

Tandkronor

Prosthetic kronor i Budapest möjliggör återuppbyggnad av tänder, som är dåligt är skadade. Det är den bästa lösningen i en situation när tanden inte längre kan återställas av det sammansatta materialet.

När en tand illa skadas av röta eller fraktur skulle kompositfyllning vara för stor för att bo i den. I denna situation är den bästa lösningen är att utföra en tandkrona, som också bygger upp tanden och stärker det.

Prosthetic Crown liknar ett slags lock appliceras på tanden. Med beständiga material från vilka det görs stärker protetiska Crown tanden och samtidigt återställer dess naturliga, friskt utseende.

Vilka olika Crown är tillgängliga?

Porslin smält till metall krona-Kärnan i en sådan krona är en tand stål som gjuts individuellt för varje tand. På en sådan färdigställda underlaget är porslinskrona installerad. Metall i kronan inte är synlig - det är dolt under porslinet. Dessa kronor är den vanligaste gruppen av kronor på grund av dess funktioner och pris. Metall underbyggnad ger en mycket hög mekanisk hållfasthet för sådana kronor, medan den högkvalitativa porslin ger tillfredsställande estetiskt resultat i de flesta fall.

Porslin smält till guldkrona-Dessa rekommenderas vid tänder skador som inträffat under tandköttet, eftersom guld har en stark antikariesmedel funktioner. Underkonstruktion av kronan är gjord av guld, på vilken porslin är installerad. Guld i munnen inte är synlig - det är dolt under porslinet. Kronorna i vårt land   är mycket hållbara.

Full-keramisk krona-kronan appliceras vanligen på framtänderna. En av deras funktion är utmärkta estetik, är de omöjliga att skilja från naturliga tänder.

 

BEGÄRAN OM KRONOR


Vilka är rekommendationer för kronorna i Budapest?

Kronor vanligtvis installeras i följande fall:
- Ombyggnad av skadade tanden
- Ombyggnad en bruten / trasig tand
- Ombyggnad av saknade tanden
- Som tandbro pelare
- När faner rekommenderas men kan inte utföras

Vad är ett inlägg och när det behövs?

Posten är nödvändig när graden av tand förstörelse utgör hinder för bibehållandet av en protes krona. Till exempel, när tanden har endast en tunn vägg kvar, vilket efter målning, kommer dessutom försvagas, fäst protetiska kronan endast till dem kan lossna med dessa väggar med viss tid. Därför måste du utföra en stabil grund för den framtida kronan. Denna stiftelse är Posten.

Kommer jag att lämnas utan tand innan kronan är beredd?

Inte alls, kommer tandläkaren förbereda en temporär krona, så att förlusten av en tand inte syns. Tillfälliga kronor är mycket mindre exakt och tålig än den permanenta kronan, så du kan inte ha dem länge, medan det för ett par dagar, det tillfälliga kronan helt fylla sin roll.

Är kronan installationen ont?

Nej, är installationen av tandkrona inte smärtsam, eftersom den utförs under lokalbedövning. När det gäller tänder efter rotfyllning behandling (som är döda) även anestesi behövs inte.

Behandlingstid:

Första besök: Under det första besöket tänderna är förberedda för kronorna har dentallaboratorium 2-5 dagar att förbereda kronan. Mycket ofta rotbehandling, extraktioner eller fyllningar krävs innan kronorna är installerade. Alla procedurer utförs under besöket.

Andra Besök: Den permanenta kronan är installerad.

Efter behandling:

Den tandkrona kräver ingen särskild omsorg som skulle skilja sig från de naturliga tänder. Du bör komma ihåg att de krönta tänderna är också utsatta för röta, så du bör borsta och tandtråd dem regelbundet.

BEGÄRAN OM KRONOR