Dental Travel Budapest

Tandkroner

Behandling Beskrivelse:

TandkronerProsthetic kroner i Budapest mulighed for genopbygning af tænder, som er stærkt beskadiget. Det er den bedste løsning i en situation, hvor tanden ikke længere kan genoprettes ved kompositmaterialet.

Når en tand er slemt beskadiget af forfald eller fraktur, ville plastfyldning være for stor til at bo i det. I denne situation er den bedste løsning er at udføre en tandkrone, som også genopbygger tanden og bestyrkes.


Prosthetic kroner ligner en slags hætte påført til tanden. Med resistente materialer, hvorfra det er lavet, styrker proteser kroner tanden og samtidig genskaber sin naturlige, sunde look.

ANMODNING OM KRONER

 

Hvilke forskellige Crown typer er tilgængelige?

Porcelæn fusioneret til metal krone-Kernen i en sådan krone er en dental stål, som er støbt individuelt for hver tand. På sådan forberedt fundament, er porcelænskrone installeret. Metal i kronen er ikke synlig - det er skjult under porcelæn. Disse Kroner er den mest almindelige gruppe af kroner grund af dens egenskaber og pris. Metalsubstruktur giver en meget høj mekanisk styrke af sådanne kroner, mens den høje kvalitet porcelæn giver tilfredsstillende æstetisk resultat i de fleste tilfælde.

Porcelæn fusioneret til guld krone-Disse anbefales i tilfælde af tænder skader opstår under tandkødet, fordi guld har en stærk anticaries funktioner. Underkonstruktion af kronen er lavet af guld, på hvilken porcelæn er installeret. Guld i munden er ikke synlig - det er skjult under porcelæn. Kroner i vores land er meget holdbare.

Full-keramisk krone-kronen anvendes som regel på de forreste tænder. En af deres funktion er fremragende æstetik, at de ikke kan skelnes fra naturlige tænder.

Hvad er anbefalinger til kroner i Budapest?

Crowns er typisk installeret i følgende tilfælde:
- Genopbygge den beskadigede tand
- At genopbygge et splittet / knækket tand
- Genopbygning af manglende tand
- Som tandbro søjle
- Når finér er anbefalet men kan ikke udføres

Hvad er en Post og hvornår er det nødvendigt?

The Post er nødvendig, når graden af ​​tand ødelæggelse hinder for at opretholde en protese krone. For eksempel, når tanden kun har en tynd væg tilbage, som efter formaling, vil yderligere svække protetisk krone kun fastgjort til disse kan falde af med disse vægge med nogen tid. Derfor skal du derefter udføre et solidt fundament for den fremtidige krone. Dette fundament er Post.

Vil jeg blive efterladt uden nogen tand før kronen er forberedt?

Slet ikke, vil tandlægen forberede en midlertidig krone, således at tabet af en tand, vil ikke være synlige. Midlertidige kroner er langt mindre præcise og holdbare end den permanente krone, så du kan ikke have dem i lang tid, mens det for et par dage, den midlertidige krone perfekt opfylde sin rolle.

Er kronen installation smertefuldt?

Nej, installationen af ​​tandkronen   gør ikke ondt, fordi den udføres under lokalbedøvelse. I tilfælde af tænder efter rodbehandling (der er døde) selv anæstesi er ikke nødvendigt.

Behandling tid:

Første besøg: Under det første besøg tænderne er forberedt til kroner, dental lab har 2-5 dage til at forberede kronen. Meget ofte rodbehandling, ekstraktioner eller fyld er nødvendig, før kronerne er installeret. Alle procedurer udføres under besøget.

Andet besøg: Den permanente krone er installeret.

Efter Behandling:

Tandkronen kræver ingen særlig omhu, der ville være forskellige fra de naturlige tænder. Du skal huske, at de kronede tænder er også udsat for forfald, så du skal børste og tandtråd dem regelmæssigt.

ANMODNING OM KRONER