Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest NL > Behandeling > Tandheelkundige brug

Tandheelkundige bruggen

Behandeling Beschrijving:

tandheelkundige brug

Wat is een tandheelkundige brug?

Tandheelkundige brug maken voor de wederopbouw van ontbrekende tanden door gebruik te maken van de patiënt zelf resterende tanden. De zuil tanden (de eigen zijn) worden gekroond, en de ontbrekende tanden tussen de pijler tanden worden aangevuld in de vorm van een "baai" geïnstalleerd tussen de kronen van de pilaar tanden. De bruggen zijn een soort vaste prothetische restauraties, zodat deze die permanent is bevestigd in de mond met de tanden - na het cementeren door een arts, is het niet mogelijk om de bruggen verwijderen zelf.

Wat zijn de voordelen van de tandheelkundige bruggen?

Er zijn vele voordelen van het tandheelkundige brug. Zij omvatten:

- Bruggen kauwen krachten overbrengen in een fysiologische wijze, naar de pilaar tanden, waardoor ze gemakkelijk te accepteren en zorgt voor optimaal comfort - je voelt je niet het verschil tijdens het kauwen met tanden vullingen, je ook niet het gevoel verschil tijdens het kauwen met uw tandheelkundige Bruggen op.
tandheelkundige brug liggen vast, wat vergemakkelijkt ook de acceptatie en verbetert het comfort
tandheelkundige brug zijn esthetische toevoegingen (ze zijn gemaakt met het gebruik van porseleinen kronen) - zorgvuldig gebouwde brug niet opvalt terwijl het glimlachen

Omwille van deze voordelen, de tandheelkundige brug zijn een uitstekend alternatief voor uitneembare prothesen wanneer het mogelijk is het installeren van de bruggen.

 

VERZOEK OM TANDBRUGZijn er ook nadelen van de tandheelkundige bruggen?

Ja, er zijn enkele nadelen, bijvoorbeeld:

- De noodzaak om te malen en de kroon van de pijler tanden
- De atrofie van het bot (bot verdwijnt wanneer deze niet gestimuleerd door de krachten kauwen)

Wat zijn de aanbevelingen voor de Bridges?

De meest voorkomende indicatie voor tandheelkundige bruggen zijn interdentale hiaten. Dit betekent dat de ene kant van de ontbrekende tand moeten in aanmerking komen als een van de pijlers van de brug. Het   kan niet worden uitgevoerd als een pilaar tand ontbreekt. Bijvoorbeeld, kunt u niet weer op te bouwen je zesde tand met de brug, als de laatste is de vijfde. In deze situatie zijn de oplossing implantaten of prothesen.

Is de behandeling pijnlijk?

De voorbereiding op detandheelkundige brug vereist tanden slijpen en polijsten. Wanneer de tanden in leven zijn, de procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, dus het is volledig pijnloos. Bij dode tanden na wortelkanaalbehandeling, is er geen noodzaak voor anesthesie.

Wat is het punt in de brug? Wat betekent het drie-punts brug?

Een punt van een brug is een prothetische kroon. Zo zal driepunts brug bestaan ​​uit drie kronen - twee pilaren en een in de baai (de ontbrekende een). Evenzo zal vier-punts brug bestaat uit vier kronen, twee pijlers en twee herstellen van de ontbrekende tanden.

Ik heb een tandheelkundige brug. Kan ik deze vervangen door implantaten?

Ja, u kunt implantaten in plaats van ontbrekende tanden te voeren, die eerder aangevuld met een brug. Maar houd in gedachten dat na het verwijderen van de brug, de zuil tanden blijven en vereisen kronen. Dus de kronen worden geïnstalleerd op elke tand grond, terwijl in de ruimte onder de brug implantaten worden geïnstalleerd.

Behandeling Tijd:

Eerste bezoek: voorbereiding van de tanden, het nemen van afdrukken, het aanpassen van de kleur van de brug, tijdelijke bruggen of kronen voorbereiding

Second Visit: montage en cementeren van de Dental Bridge

Na de behandeling:

Je hoeft niet aan speciale zorg voor uw tandheelkundige bruggen te nemen. Vergeet niet om poetsen en flossen je tanden minstens twee keer per dag om te voorkomen dat verval

VERZOEK OM TANDBRUG