Dental Travel Budapest

Tandextractie

Behandeling Beschrijving:

tandextractie

Waarom moet ik mijn tanden halen?

Tanden moeten krijgen verwijderd om verschillende redenen:

- Wanneer het verval heeft diepe greep in de tand
- Wanneer de infectie heeft vernietigd een groot deel van de tand of het omliggende bot
- Wanneer er geen ruimte voor het gebit in de mond

Veel tandartsen adviseren het trekken van tanden die u slechts gedeeltelijk uitgebroken. Rond een gedeeltelijk uitgebroken tand bacteriën zich kunnen ophopen, waardoor infectie, die kan worden uitgebreid tot het omliggende bot en krijgen zeer ernstig.

Hoe werkt het trekken van een tand in Hongarije eruit?

Voor het verwijderen van de tand van de tandarts zal grondig te herzien uw medische en tandheelkundige geschiedenis, en neem een ​​X-stralen. Voordat u de tand, het gebied is verdoofd. Voor een eenvoudige extractie wordt de tand los met het hulpprogramma een lift en vervolgens verwijderd met behulp van tandheelkundige forceps. Uw tandarts kan ook verzachten en vernieuwing van het bot rond de tand. Eenmaal klaar, kunnen ze sluiten het gat met een steek.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN

 

Wat is een chirurgische extractie?

Chirurgische extractie is een procedure uitgevoerd op de tanden die niet zichtbaar zijn in de mond. Om uitpakken de chirurg moet het tandvlees gesneden om toegang te krijgen tot de tand.

Wat is een wijsheid tandextractie?

Verstandskiezen zijn de tanden die langzaam aan het verdwijnen in het proces van evolutie van het gezicht schedel. Daarom de vorm en positie van verstandskiezen is zeer variabel. Ze kunnen verticaal worden geplaatst, horizontaal of verticaal met de kroon vastgelegd. De verwijdering van dergelijke tand is afhankelijk van deze voorwaarden. Uw tandarts beoordeelt de moeilijkheidsgraad van de procedure en informeert vervolgens de patiënt. De tanden correct of licht schuin gestapelde zijn niet moeilijk te verwijderen door een ervaren tandarts. Als de positie van de tand is slecht, namelijk: volledig horizontaal wordt de behandeling uitgevoerd door de tandarts of chirurg in een ziekenhuis.

Kan ik meer dan een tand geëxtraheerd tijdens een bezoek?

Het verwijderen van de tand is een kleine ingreep, maar nog steeds verzwarende tot op zekere hoogte het lichaam. Deze procedure moet worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, om volledig pijnloos. Onder plaatselijke verdoving, alleen een tand worden verwijderd met uitzondering van twee naburige tanden. Dan kunt u verwijderen twee aangrenzende tanden. De winning van twee tanden in de tegengestelde tandbogen niet moet, vanwege de moeilijkheid in eating, onder andere. De zogenaamde multiple extractie gewoonlijk uitgevoerd onder algemene anesthesie onder toezicht van een anesthesist en alleen volgens strikte klinische indicaties.

Behandeling Tijd:

De normale extractie moet tussen de 30-60 minuten. In het geval van de chirurgische extractie, kan de procedure langer duren.

Na de behandeling:

Onmiddellijk na tandextractie, is het zeer belangrijk om het gebied schoon om infectie te voorkomen. In de komende 24 uur moet je niet rookt, krachtig spoel uw mond, of reinig de tanden te in de buurt het winningsgebied. Het heeft ook de voorkeur te drinken door een rietje, inspannende activiteit beperken en hete vloeistoffen. Uw tandarts kan aanbevelen dat de dag na de extractie te beginnen zachtjes je mond spoelen met warm water met zout.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN