Dental Travel Budapest

Tanden Bleken

Behandeling Beschrijving:

Ben ik een kandidaat voor tanden bleken?

Tanden Bleken in Hongarije is voor mensen die willen snel en effectief witter hun tanden. Als u niet tevreden bent met de natuurlijke kleur van uw tanden of als uw tanden hebben verloren hun kleur te wijten aan de sterke penetratie van de pigmenten die in voedingsmiddelen en dranken in het email, kunt u uw tanden witter. Het bleken van tanden verwijdert de vlekken in verband met de lange termijn roken, en verkleuring die verband houden met verouderingsproces.

Waarom is de professionele whitening lamp in een tandartspraktijk beter dan andere whitening manieren op de markt?

De effectiviteit van verschillende whitening tandpasta tussen 1 en 2 tonen in de VITA schaal, en velen bevatten schurende elementen. De meeste professionele onlay whitening systemen gebruikt door tandartsen gebleken klinische werkzaamheid, maar het gaat gepaard met een aanzienlijk ongemak. Creatie van op maat gesneden bleken overlays vereist het nemen van afdrukken. De behandeling wordt verlengd, omdat de concentratie van blekende stoffen moeten laag, tot irritatie van het slijmvlies vermijden. Voor het krijgen van effecten, moet elke dag een patiënt te dragen voor de nacht bleken caps en komen regelmatig voor bezoeken om de paar dagen. Stoffen veilig gebruikt buiten de tandartspraktijk kunnen preparaten van niet meer dan 20% van de whitening stoffen concentratie. Vaak de stoffen die op de markt concentratie van 25%, 30% en 35% en mag alleen worden gebruikt in de tandartspraktijk, want zonder het gebruik van speciale apparatuur, kunnen ze leiden tot ernstige brandwonden van het mondslijmvlies.
De whitening door het gebruik van een blekend lamp zorgt voor een maximaal resultaat in de kortst mogelijke tijd in een volkomen veilig en comfortabel voor de patiënt weg.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN

 

Hoe wit kunnen mijn tanden te krijgen?

Het effect van het bleken is een individuele zaak. Het niveau van whitening verkregen 5 tot 14 tonen volgens de VITA schaal. Voor de behandeling, de arts in samenwerking met de patiënt, de kleur van het gebit (output kleur) zet, dan presenteert de mogelijk om bereik van whitening op de VITA schaal.

Is de Tanden Bleken in de tandartspraktijk veilig?

Ja, Tanden Bleken uitgevoerd onder toezicht van een tandarts is pijnloos en volkomen veilig voor uw tanden en tandvlees. De enige bijwerking die kan optreden na het bleken is van voorbijgaande aard gevoelige tanden, die meestal verdwijnt na 24 uur. De meeste moderne bleken preparaten bevatten ingrediënten postoperatieve gevoeligheid minimaliseren.

Wat zijn de tegenstellingen tegen de Teeth Whitening?

Ja. Patiënten die moet aftreden van de Tanden Bleken zijn: zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mensen met epilepsie of de ziekte van Parkinson. Tanden Bleken is ook gecontra-indiceerd bij patiënten met een zeer intense overgevoelig tanden. U kunt uw tanden witter na 16 jaar, wanneer hun ontwikkeling volledig is voltooid.

Moet ik bereid me voor de Teeth Whitening procedure?

Om de tanden bleken de meest efficiënte, whitening gel moet rechtstreeks worden toegepast op de glazuur. Als er plaque op de tanden, schalen moet worden uitgevoerd. In andere gevallen, gewoon je tanden poetsen of schoonmaak gedaan door een tandarts direct vóór de whitening is genoeg.

Hoe lang zullen de effecten van de Tanden Bleken laatste?

Gemiddeld is de effecten duren 2 jaar. Echter, het is een zeer individuele zaak en is afhankelijk van uw eetgewoonten, de hoeveelheid kleuren van levensmiddelen en dranken je eet en drinkt. Om de effecten duren langer wordt aanbevolen om whitening tandpasta te gebruiken.

Zal mijn kronen en veneers te krijgen gewit?

Nee, porseleinen kronen en andere restauraties zijn niet gebleekt. Alleen composietvullingen mag licht gebleekt, maar alleen als ze door absorptie van kleurstoffen verkleurd. Zij zullen terugkeren naar hun oorspronkelijke kleur. Daarom, na het bleken, kan uw vullingen en restauraties die zichtbaar zijn tijdens het glimlachen, moeten worden vervangen. De uitwisseling begint niet eerder dan twee weken na de whitening behandeling.

Behandeling Tijd:

De duur van de behandeling is afhankelijk van het systeem dat wordt gebruikt. Bijvoorbeeld de Beyond systeem van Tanden Bleken in beslag neemt tot 45 minuten, in het geval van Bio White systeem duurt het maximaal 60 minuten.

Na de behandeling:

Twee uur na de Tanden Bleken moet je niet eten of drinken iets anders dan mineraalwater. Om de whitening effect te ondersteunen, vermijd vlekken voedingsmiddelen en dranken voor 2 dagen na de ingreep, omdat op dat moment het tandglazuur is gedeeltelijk gedehydrateerd en kwetsbaar voor re-absorberen de kleurstof en kleurstof. Je moet, onder meer voorkomen, koffie, thee, rode wijn, bessen, rode bieten, cola en andere koolzuurhoudende dranken, vruchtensappen. Het wordt aanbevolen om de zogenaamde "witte dieet" dat, voedingsmiddelen die geen kleurstoffen houden. Als u de "witte dieet" opvolgt, kan dit leiden tot verlies van de whitening effecten. Rokers moeten stoppen met roken ten minste twee dagen na de whitening.
Voor een dag na de operatie moet u ook voorkomen dat het eten zeer warme of zeer koude gerechten en dranken te wijten aan tijdelijke postoperatieve overgevoeligheid van de tanden.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN