Dental Travel Budapest

Tandblekning

Behandling Beskrivning:

tandblekning

Är jag en kandidat för tandblekning?

Tandblekning i Ungern är för människor som vill snabbt och effektivt bleka sina tänder. Om du inte är nöjd med den naturliga färgen på dina tänder eller om dina tänder har förlorat sin färg på grund av den starka genomslag av pigmenten som finns i livsmedel och drycker i emaljen kan du bleka dina tänder. Tandblekning tar bort fläckar som är förknippade med långvarig rökning och missfärgning i samband med åldrande.

Varför är den professionella blekning lampan i en tandläkarens bättre än andra blekning sätt på marknaden?

Effektiviteten av olika typer av blekning tandkräm varierar från 1 till 2 toner i VITA skalan, och många av dem innehåller slipmedel element. De flesta professionella onlay vitare system som används av tandläkare har visat klinisk effekt, men deras användning är förenad med betydande obehag. Skapande av välskräddade blekning överlägg måste ta intryck. Behandlingen är långvarig, eftersom koncentrationen av blekningsmedel måste vara låg, för att undvika irritation i slemhinnan. För att få effekter måste en patient ha varje dag för natten blekning lock och regelbundet komma för besök varannan dag. Ämnen användas säkert utanför tandläkarens kan vara beredningar av inte mer än 20% av blekning ämnen koncentrationen. Mycket ofta de ämnen som säljs på marknaden har en koncentration av 25%, 30% och 35%, och bör endast användas i tandläkarens, eftersom utan användning av specialutrustning, kan de leda till allvarliga brännskador i munslemhinnan.
Den vitare genom användning av en blekning lampa tillåter maximalt resultat på kortast möjliga tid i en helt säker och bekväm för patienten sätt.

 

BEGÄRAN OM BEHANDLINGAR

 

Hur vita kan tänderna bli?

Effekten av blekningen är en individuell fråga. Nivån på vitare erhålls från 5 till 14 toner enligt VITA skalan. Före behandlingen sätter läkaren tillsammans med patienten, tand färg (Utskriftsfärg) och presenterar möjligt att få olika blekning på VITA skalan.

Är Tandblekning i tandläkarens säkert?

Ja, Tandblekning genomfördes under överinseende av en tandläkare är smärtfri och helt säker för dina tänder och tandkött. Den enda biverkan som kan uppstå efter att blekning är övergående tand känslighet, som vanligtvis avtar efter 24 timmar. De flesta moderna blekning preparat, innehålla ingredienser för att minimera postoperativ känslighet.

Vilka är motsättningarna mot Tandblekning?

Ja. Patienter som ska avgå från Tandblekning är: gravida kvinnor och ammande kvinnor, personer med epilepsi eller Parkinsons sjukdom. Tandblekning är också kontraindicerat hos patienter med mycket intensiva överkänsliga tänder. Du kan bleka dina tänder efter 16 års ålder, då deras utveckling är helt klar.

Ska jag förbereda mig för Tandblekning förfarande?

För att göra Tandblekning den mest effektiva, blekningsgel bör appliceras direkt på emaljen. Om det finns plack på tänderna måste skalning utföras. I andra fall, helt enkelt borsta tänderna eller rengöring utförs av en tandläkare omedelbart före blekning räcker.

Hur länge kommer effekterna av de Tandblekning senast?

I genomsnitt effekterna varar 2 år. Det är dock en mycket individuell fråga och beror på dina matvanor, mängden färgning av livsmedel och drycker du äter och dricker. För att göra effekterna längre rekommenderas att använda blekning tandkräm.

Kommer mina kronor och fasader blir blekt?

Nej, porslinskronor och andra restaureringar är inte vitnade. Endast kompositfyllningar kan vara något bleka, men endast om de var missfärgad beroende på absorption av färgämnen. De kommer att återvända till sin ursprungliga färg. Därför, efter vitare, kan dina fyllningar och restaureringar som är synliga samtidigt leende, behöver bytas ut. Utbytet startar tidigast två veckor efter blekning behandling.

Behandlingstid:

Tiden för behandlingen beror på det system som används. Till exempel Beyond system Tandblekning tar upp till 45 minuter i händelse av Bio Vit-system det tar upp till 60 minuter.


Efter behandling:

För två timmar efter Tandblekning bör du inte äta eller dricka något annat än mineralvatten. För att stödja vitare effekt, inte stänker livsmedel och drycker för 2 dagar efter ingreppet, eftersom det vid den tiden tandemaljen är delvis uttorkad och sårbara att åter absorbera karamellfärg och färgämne. Du bör undvika, bland annat kaffe, te, rödvin, bär, rödbetor, cola och andra kolsyrade drycker, fruktjuicer. Det rekommenderas att hålla den så kallade "vita kost", dvs livsmedel som inte har färgämnen. Underlåtenhet att iaktta den "vita kost" kan leda till förlust av blekning effekterna. Rökare bör sluta röka minst två dagar efter blekning.
För en dag efter ingreppet bör du också undvika att äta mycket varma eller mycket kalla livsmedel och drycker på grund av övergående postoperativ överkänslighet i tänderna.

BEGÄRAN OM BEHANDLINGAR