Dental Travel Budapest

Tandbro

Behandling Beskrivning:

tandbro

Vad är en tandbro?
Tandbroar möjliggör återuppbyggnad av saknade tänder med hjälp av patientens egna kvarvarande tänder. Pelaren tänder (de egna sådana) är krönt och saknade tänder mellan pelaren tänderna kompletteras i form av en "vik" installeras mellan kronorna av pelaren tänder. Broarna är en typ av permanent protetiska restaurationer, så sådana som är permanent fast i munnen med hjälp av tänderna - efter cementering av en läkare, är det inte möjligt att ta bort broarna själv.

 

BEGÄRAN FÖR BROARVilka är fördelarna med tandbroar?

Det finns många fördelar som de Tandbroar. De innefattar:

- Broar överför tugga krafter i en fysiologisk sätt, till pelaren tänderna, vilket gör dem lätta att acceptera och ger god komfort - du inte känna skillnaden när tuggar med tänder fyllningar, du också inte känner skillnad när tuggar med din tandbroar på.
- Tandbroar är fasta, vilket också underlättar acceptans och förbättrar komforten
- Tandbroar är estetiska tillägg (de görs med hjälp av porslinskronor) - korrekt konstruerade bro inte sticker ut när leende

På grund av dessa fördelar, de Tandbroar är ett utmärkt alternativ till avtagbara proteser när det är möjligt att installera broarna.

Finns det några nackdelar med de tandbroar?

Ja, det finns några nackdelar, till exempel:

- Behovet av att slipa och kröna The Pillar tänder
- Atrofi av benet (ben försvinner när den inte stimuleras av de tuggar krafter)

Vilka är rekommendationerna för broar?

Den vanligaste indikationen för tandbroar är interdentala luckor. Detta innebär att en sida av kugglucka måste vara berättigade som en pelare av bron. Det   kan inte utföras om en pelare tand saknas. Till exempel kan du bygga inte din sjätte tand med bron, om den sista är den femte. I denna situation lösningen är implantat eller löstagbara tandproteser.

Är behandlingen smärtsam?

Beredningen för tandbro kräver tänder slipning och polering. När tänderna är levande, är den procedur som utförs under lokalbedövning, så det är helt smärtfritt. I fallet med döda tänder efter rotbehandling, finns det inget behov av anestesi.

Vad är det för mening med bron? Vad betyder det tre-punkts bro?

En punkt av en bro är en protes krona. Således kommer trepunkts brygga bestå av tre kronor - två pelare och en i viken (det saknas en). På samma sätt kommer fyra punkter brygga består av fyra kronor, två pelare och två återhämtar de saknade tänder.

Jag har en tandbro. Kan jag ersätta det med implantat?

Ja, du kan göra implantat i stället för saknade tänder, som tidigare kompletteras med en bro. Men tänk på att efter avlägsnande bron kommer pelaren tänderna kvar och kommer att kräva kronor. Så kronor kommer att installeras på på varje plats tand, medan gapet under bron, kan implantat installeras.

Behandlingstid:

Första Besök: förberedelse av tänderna, ta intryck, justera färgen på bron, tillfälliga broar eller kronor förberedelser

Andra Besök: montering och cementering av tandbro

Efter behandling:

Du behöver inte vidta några speciella hand om dina tandbroar. Kom bara ihåg att borsta och tandtråd tänderna minst två gånger om dagen för att hindra dem från förfall.

BEGÄRAN FÖR BROAR