Dental Travel Budapest

Tandvårdsklinik i Budapest

Dental Travel Budapest samarbetar med professionella kliniker i Budapest, som erbjuder omfattande tandvård inom implantologi, protetik, endodonti och mer. Vår tandvårdsklinik är placerad i hjärtat av Budapest, i ett mycket bra läge, nära den västra järnvägsstationen. Detta tandvårdsklinik är en del av de största privata vårdinrättningarna i landet, vilket ger medicinsk service i mer än 25 specialiteter.

Den Dental Center i Budapest drivs med tre platser som är utrustade med den senaste tekniken. Våra tandläkare i Ungern använda alla innovativa dentala tekniker, sterilisering teknik och modern utrustning åtminstone på samma nivå (eller ännu bättre och oftare) än i de dentala centra i Storbritannien, Västeuropa och USA. Dessutom har priserna på behandlingar som erbjuds av Dental Travel Budapest är upp till 70% lägre jämfört med dessa länder.

KOLLA VÅRT ERBJUDANDE

Tandvårdsklinik   klinik i Budapest  klinik

Tandkliniken i Budapest sysselsätter endast kvalificerade och specialiserade tandläkare. De erfarenheterna i ett antal välkända dentala institutioner i landet och världen. De talar flytande på många språk som engelska, tyska, franska och italienska. Tack vare en state-of-the-art dentalutrustning kliniken erbjuder modern tandvård som är mindre invasiv och mer säkrare för patienten. Våra tandläkare utomlands använder ett helt digitalt system med senaste digital bildbehandling och moderna intraorala kameror.

Vi är säkra på att Dental Travel Budapest ger bästa kvalitet tandvård till våra patienter. Tandläkare i Ungern alltid välkomna patienter i alla åldrar för att förse dem med den bästa tandvård, och hjälpa dem att uppnå det vackra och friskt leende.

Ta en titt nedan för att hitta priser för behandlingar som erbjuds av vår tandvårdsklinik i Budapst. Dental Reseguide Budapest tjänster är upp till 70% billigare än i Storbritannien!

 

KOLLA VÅRT ERBJUDANDE