Dental Travel Budapest

Tandproteser

Behandling Beskrivning:

tandproteser

Vad är en protes och vad är dess roll?

Proteser ersätter saknade tänder. De kan tas bort och placeras tillbaka i munnen. Även om vissa människor får van att använda proteser, och det aldrig kommer att ersätta de naturliga tänder, de för närvarande tillgängliga proteser ser mycket naturligt och är mer praktiskt än tidigare. Proteser återskapa de skadade delarna av tänderna och muntliga funktioner (tugga, tal, ansiktsdrag).

Hur fungerar en protes arbete?

Tandproteser i Ungern är utrustade med skräddarsydda för gummi akryl bas i färgen i munnen. Övre protes bas täcker den övre gommen, medan den nedre tandprotesen basen är formad som en hästsko att passa tungan.

 

BEGÄRAN OM TANDPROTESER

 

Hur länge kan en protes i Budapest senast?

Efter en viss tid en protes behöver justeras, åter utförs eller en ny grund måste göras på grund av normalt slitage. Byta basen innebär att utföra en ny bas medan den befintliga tandprotes. Dessutom, med åldern, naturliga förändringar i strukturerna i munhålan sker. Dessa förändringar gör att lossning av protes, vilket gör det svårt att tugga och kan orsaka irritation i tandköttet. Du borde gå till tandläkaren minst en gång om året.

Hur mycket tid kan det ta att vänja proteser?

En ny protes kan orsaka en konstig känsla eller obehag under de första veckorna eller månader. Äta och prata med proteser kan ta lite övning. Det finns ofta en känsla av trånghet eller glapp, kinderna och muskler tungan lär hålla protesen på plats. Ofta finns det också överproduktion av saliv, känner för lite utrymme för språk och mindre irritation eller ömhet.

Är användningen av lim för tandproteser nyttiga?

De sätt att förbättra underhållet av tandproteser vanligtvis levereras som ett pulver som när det blandas med saliv bildar en klibbig massa. Dessa ämnen får användas tillfälligt under den inledande fasen av att vänja sig protesen och i fallet av aktörer och sångare under sina framträdanden. I alla andra fall, är användningen av lim för tandproteser, speciellt på lång sikt rekommenderas inte, eftersom deras användning kan dölja brister i protesen, vilket bör identifieras och korrigeras på kontoret.

Kommer en protes ändra hur jag talar?

Sett särskilt vid ord svåra uttal, kan vara problematiskt i början. Du kan vänja sig vid protesen snabbare om du tränar tala genom att läsa högt.

Hur ofta ska jag ta bort protesen?

I det inledande skedet kan du få råd av tandläkare att bära protesen nästan hela tiden, även när du sover. Normalt skall protesen tas bort för natten, för att låta tandköttet vila.

Efter behandling:

- tandproteser är ömtåliga och kan gå sönder om den tappas. Vid hantering en protes, bör du göra det över en handduk eller bassäng med vatten.
- Låt inte en protes för att torka. Även tandproteser inte används, placera dem i en protes rengöringslösning eller rent vatten. Aldrig använda varmt vatten eftersom det kan orsaka förvrängning av protesen.
- Daglig borstning av tandproteser medger avlägsnande av matrester och plack och förhindrar missfärgade tandproteser.
- Varje morgon innan proteser på, borsta tandkött, tunga och gom med en mjuk borste. Detta stimulerar cirkulationen i vävnaderna och tar bort plack.

BEGÄRAN OM TANDPROTESER