Dental Travel Budapest

Implantat i Budapest

Behandling Beskrivelse:

implantat

Hva er et tannimplantat?

Implantater er for tiden den mest moderne form for rekonstruksjon av tapte tenner, slik at for å oppnå estetikk og komfort levert av dine egne, naturlige tenner. Et implantat er en titanskrue av presise form og spesielt forberedt overflate, noe som er innført av en impantater til kjevebenet i stedet for den tapte tannen. Deretter porselen krone i steder på skruen.

Essensen av den moderne implantologi er de unike egenskapene til titan - et metall innført i kroppen, som kontakter de vev direkte, og er ikke behandlet som et fremmedlegeme og kastes. Det forbinder med vev i en prosess som kalles osseointegrasjon. Denne oppdagelsen var et stort gjennombrudd i medisin og odontologi av det tjuende århundre, og ble belønnet med Nobels fredspris. Fordelene med denne oppfinnelsen nå forbedre livene til millioner av mennesker rundt om i verden.

 

SØKNAD OM IMPLANTS

 

Hvordan ser prosedyren for implantatplasseringen ut?

Implantatbehandling er delt i to faser: den kirurgiske og prostetiske deler. Under den første delen, introduserer kirurgen implantater til beinet. Operasjonen er utført under lokalbedøvelse, er det smertefritt og ofte mindre invasiv enn en komplisert toothextraction. Etter innsetting av et implantat, er såret sydd og implantatet er igjen i 3 til 6 måneder, fullstendig dekket med gummi. Dette er den tid som kreves for den ovenfor nevnte prosessen osseointegrasjon, så forene et bein med implantatet overflate, som resulterer i styrken av festing, og med flere ganger større enn den naturlige tann. Etter 3-6 måneder implantater er avdekket og den endelige restaureringen er gjort, som er synlig i munnen. Avhengig av hvilken type de manglende tenner og behandling plan, kan restaurering være: enkle kroner, broer eller proteser.

I tilfelle av eldre mennesker og de som har mistet en tann for mange år siden, kan mengden av bein være utilstrekkelig for å opprettholde og stabilisere implantatet. Dette betyr ikke at du må trekke seg fra implantatbehandling. Moderne medisin tillater oss å gjenoppbygge tapt bein. Etter benrekonstruksjon i, du bør vente ca 6 måneder før installasjon av implantatet.

Hva er et tannimplantat?

Tannimplantater kan implanteres i alle, generelt friske voksne, å ha rett mengde av benet. De beste kandidatene er:
- Voksne
- Folk generelt sunt
- Mennesker med riktig mengde og kvalitet av bein (kravet er ikke nødvendig, siden vi kan utføre benrekonstruksjon prosedyren)

Vil jeg bli igjen uten tenner i løpet av behandlingen?

Verken stadium av behandlingen krever pasienten å være igjen tannløs selv for en dag. Dette er spesielt viktig i gjenoppbyggingen av fremre tenner. Under tiden som kreves for et implantat for å vokse sammen med benet, bruker pasienten en midlertidig, konvensjonell protesen.

Er prosedyren for implantatplasseringen trygt?

Mange års forskning og kliniske observasjoner gjort implantologi en av de sikreste og mest attraktive metoder for rekonstruksjon av manglende tenner. Den lange forsøksperioden for Dental   Implantater er avsluttet, noe som gjør Implantasjon en rutine dental prosedyre. Til denne dag, er titalls millioner Implantater installert hos mennesker
i hvert hjørne av verden.

Hva er fordelene med dental implantater?

The implantat er det nærmeste form av rekonstruksjon av den manglende tannen til den naturlige, fysiologiske tenner. Den viktigste funksjonen er bevegelse av krefter tygge. In Ved implantater blir Tyggekreftene overført direkte til ben, som i tilfelle av en naturlig tann, i motsetning til konvensjonelle avtakbare proteser, hvor Tyggekreftene overføres til slimhinnen alveolar og gane. Den mest praktiske betydning for en pasient er den komfort, som i tilfelle av implantater, er så nær som mulig til komforten av å ha egne tenner. Det er en stor fordel i forhold til alle typer mobile (flyttbar) protese.

Hva er motsetninger mot tannimplantater?

Det er noen få motsetninger, som utelukker Iimplantation:
- Kreft
- Alkoholisme
- Diabetes

Andre motsetninger, som ikke utelukker Implantasjon, er:
- Røyking
- Hjerte-og karsykdommer
- Ubehandlede malocclusions
- Ikke avsluttet vekstperioden
- Utilstrekkelig benbygning

Kan Implantater i Budapest helt erstatte den naturlige tenner?

Kosttilskudd basert på implantater kan gi svært god estetisk effekt og effektivt gjenopprette tygge funksjon. Vær oppmerksom på at supplement basert på implantater er uten tvil den beste løsningen fordi de gir en varig resultat av pasientbehandling, komfort, og er i stand til å fullstendig erstatte den naturlige tenner.

BehandlingTid:

Benrekonstruksjon om nødvendig: ett besøk, ca. 6 måneder healing før implantatene er plassert

Implant plassering: 30 minutter-2 timer

Osseointegrasjon: 3-6 måneder

Post-og Crown plassering: 2-5 dager kreves for lab for å forberede kronen

Etter behandling:

Hvis du har et implantat, gjelder grunnleggende hygiene: pusse tennene minst to ganger om dagen, helst etter hvert måltid og tanntråd interdentale mellomrom daglig. Du bør også gjøre dental konsultasjon halvårlig og regelmessig slette tartar og pest. For personer med implantater, er tanntråd spesielt viktig. Porselen krone er koblet til implantatet dypt i tannkjøttet. Konsekvensen er opprettholdelsen av plakk, som ikke kan fjernes med en børste, men bare ved bruk av tanntråd.

Rett etter behandlingen, bør du ikke spise for to timer, og unngå varme måltider til slutten av dagen. Ikke røyk minst i 48 timer etter behandling.

SØKNAD OM IMPLANTS