Dental Travel Budapest

Budapest

Anbefalt Overnatting:

Hotel Mercure Budapest City Center ligger i det historiske og forretningsmessige sentrum av Budapest, på den berømte Váci utca. I nærheten av der er Donau, museer, stilfulle restauranter og den berømte bad og svømmebassenger. Hotellet tilbyr forskjellige typer rom: et privilegium, bio privilegium og romslige suiter med egen badstue, som gir full komfort. Internett, Wi-Fi og datamaskiner tilgjengelig for gjester. Enkel tilgang fra flyplasser, og offentlig transport. Parkering på stedet.

Mercure Mercure Hotell Hotell

 

SEND FORESPØRSEL

 

Ny, åpnet i 1998, en tre-stjerners Hotel Ibis Budapest Center ligger på Pest-siden av Budapest Kalvin torg. Hotellet ligger rett ved siden av Nasjonalmuseet, 5 minutter fra den berømte gaten Váci i det kommersielle og kulturelle sentrum. De viktigste tingene å se er i nærheten av hotellet.

Ibis Budapest  hotell budapest  overnatting

Totalrenovert Best Western Art Hotel tilbyr service i sentrum. De historiske veggene i moderne hotell med 32 luftavkjølte rom med full fasiliteter venter gjestene. På menyen Hargita Grill Café Restaurant all mulig ungarsk mat kan bli funnet. Kombinert bruk av treningssenteret og badstuen vil hjelpe deg å slappe av.

Best Western Art  hotell hotellserice budapest

Budapest Kart:


Pokaż Budapest na większej mapie

Budapest severdigheter:

Parlamentet, som har blitt beskrevet som variert og neo-gotisk, strekker seg over en lengde på 268 meter., Mellom kysten og Kossuth tér, dominerer omgivelsene med sin fasade dekorert med figurer av 88 ungarske konger. Når det ikke er økt med parlamentet, kan du se innsiden av Stortinget.

Castle Hill (Varhegy) er den mest representative stedet i Buda. Den lange platå, lastet med tårn, boliger og et stort palass dominerer Water City ligger under. Sin storhet og strategiske posisjon dovetail med hverandre i lang tid. Den ungarske konger bygget sine palasser her, fordi dette stedet var lett å forsvare.

Gellért Hill (Gellérthegy) er så karakteristisk for byen panorama som Castle Hill og Stortinget. Den stupbratte rock, med Frihetsmonumentet og Citadel, stiger 130 meter over kaia. Utsikten fra toppen av åsen er fantastisk. Elven Bend, broer, monumentale bygninger, deretter Buda åsene og forstedene Pest bli med i tåkete, fjerne horisonten.

Castle Hill Budapest  Gellert Hill parlamentet Ugaryn

Fiskerbastionen (Halaszbastya) kunne drømt opp av kunstneren-dreamer Escher. Hvite vegger, verandaer og svingete trapper kutte etasjes tårn som et sted for endeløse skritt. Fiskere fra Water City, den synes, fra her forsvarte bakken i middelalderen. Den nåværende form er rent dekorative og skaper et perfekt bakteppe for Matthias kirken og Houses of Parliament bak elva. Sine syv tårn husker de sju Magyar stammene som ga opphav til nasjonen tusen år før. I løpet av dagen tårnet er beleiret av turister, gatemusikanter og leverandører.

Budapests innbyggere sier at "kjærlighet begynner og slutter Margaret Island" (Margitsziget), og det er fordi denne vakre grønne området var et yndet sted for elskere av det nittende århundre, selv om før 1945, de høye inngangsbilletter motet de fattigere besøkende. I dag er det en av de mest populære rekreasjonsområder i byen. De lokale varme kilder mate utendørsbassenger, spa og elegant hotell. sørsiden av øya er det kasino og Alfred Hajos svømmebasseng, oppkalt etter vinneren i svømming konkurranser for en avstand på 100 m og 1200 m under OL i 1896. Lenger nord, rett før rosehagen, er ruinene av den fransiskanske kirken fra slutten trettende c. På den andre siden av gaten finner du Palatinus svømmebasseng. Gateteater (Szabadteri Szinpad) problemer skuespill og operaer i sommer.

Ligger nesten i midten av bakken, er kirken Matthias et eksempel på neo-gotisk prakt: soaring tårn, takstein i form av diamanter. Bygningen er asymmetrisk, og likevel konsekvent i form. Inn i kirken gjennom portalen av jomfru Maria, besøkende åpner munnen med ærefrykt på grunn av rikdommen av interiøret. Malt blader og geometriske mønstre brytes rundt søyler og braketter, de stråler av lys faller gjennom rosetter vinduer på de forgylte altere og statuer, skaper en fantastisk effekt.

kirke Budapest Island Budapest  Fiskerbastionen <br><br>

SEND FORESPØRSEL