Dental Travel Budapest

FAQ

glimlachen1. Hoe zal ik communiceren met de tandarts?

Maak je geen zorgen, elk van onze klinieken werken engels sprekende tandartsen dus je zult geen problemen met de communicatie.

kosten2. Wanneer moet ik betalen voor de behandeling?

De betalingen worden gedaan na elke afspraak bij de tandarts in een kliniek. Wij accepteren zowel creditcards en contant geld.

credit cards3. Zijn er verborgen kosten?

Helemaal niet. Dental Travel Budapest rekent alleen voor de uitgevoerde behandeling.

brug4.Is het de moeite waard om naar Boedapest te reizen voor een tandheelkundige behandeling?

Natuurlijk. Niet alleen kunt u een hoop geld besparen op tandheelkundige behandeling, maar je zult ook de behandeling uitgevoerd zonder wachtlijsten. Tandartsen in Boedapest zijn higly opgeleide specialisten, het verstrekken van hoge kwaliteit effectieve behandeling.

tijd5. Hoe lang moet ik blijven in Boedapest?

De tijd van uw verblijf zal afhangen van de behandeling die u nodig hebt. Sommige diensten, zoals implantaten, vereisen langere periode, terwijl andere diensten zoals vullingen, kunnen worden uitgevoerd tijdens een bezoek. Onze adviseur zal u informeren hoe lang je moet blijven in Boedapest.

luchtvaart6. Wat moet ik doen om mijn reis naar Boedapest te organiseren?

Ten eerste laat het ons weten wanneer je zou willen hebben van de behandeling uitgevoerd. Vind dan luchtaansluitingen en een hotel in Boedapest. Als u hulp nodig heeft met het boeken van uw reis-en verblijfskosten, zal onze consultant u graag van asisstance.

röntgenstralen7. Is de tandheelkundige behandeling u te bieden onder de garantie?

Ja, natuurlijk. Elk van onze tandheelkundige klinieken bieden niet alleen een hoge kwaliteit tandheelkundige behandeling, maar ook de volledige verantwoordelijkheid voor de verrichte diensten.

 

MAAK EEN AFSPRAAK