Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest FI > Hoito > Leukakirurgia

Leukakirurgia

Hoito Kuvaus:

leukakirurgia

Mikä on Maxillofacial Surgery?

Leukakirurgia on haara lääketieteen käsittelee sairauksien hoitoon kasvojen ja suun, leukanivelten, kasvojen luut ja kaula. Leuan leikkaus yhdistyy elementtejä yleisen lääketieteen ja hammaslääketieteen. Luonteesta johtuen soveltamisalan alan (face), leukakirurgia on paljon yhteistä ja käyttää elementtejä muovista ja korjaavassa kirurgiassa, esteettinen lääke-ja kurkkutaudit. On myös läheinen suhde silmätautien ja neurokirurgia.

 

PYYNNÖN HOITOJAMitä ongelmia voidaan korjata Maxillofacial Surgery?

Maxillofacial Surgery Budapest kuuluu:

- Korjaavat hoidot luun vikoja ja vääristymät kasvot
- Implantit ja preproteettisia leikkausta
- Luukirurgia ultraääni veitsellä
- Leuka kystat, odontogenic, krooninen yläleuan sinuiitti, odontogenic kasvaimet
- Mallinnus menettelyt tapauksissa kuitu dysplasia Leukaluiden
- Säilytetään hampaat
- Vammat, kasvojen luunmurtumat

Kuka voi olla ehdokkaana leuan leikkaus?

Jos käsitellään seuraavat ongelmat, tai samanmoiset, Maxillofacial Surgery voi olla ratkaisu sinulle:

- Leuka vikoja syntymästä
- Ei sovi hampaita
- Ongelmat ääntäminen
- Pieni / iso leuat
- Purevat ongelmia
- Receiding leuka
- Kipu leuat
- Näkyvä puute leukojen tasapaino
- Kasvojen vammat

Miten menettely näyttää?

Koko prosessia riippumaan ja tarvitsevat potilaan. Kirurgi, hyvin usein liittyy oikomishoitoa, leikkaa luut, lisätä tai poistaa joitakin osia, riippuen hoidon suunnitelma. Uusi asemointi luut tuetaan ruuvit ja johdot. Yhteydet voidaan poistaa myöhemmin, tai se voidaan jättää kehossa, riippuen yksittäisestä tapauksesta. Sinun kirurgi kertoo sinulle joka vaiheessa menettelyä ja vastata kaikkiin kysymyksiin.

Tunnen kipua herään?

Kipua Orthognathic Leikkaus on kohtalainen. Tunne kipua on subjektiivinen vaikutelma, ja riippuu yksittäisten arviointiin potilaan, sekä siitä, missä määrin toiminnan. Kuten tavanomaista menettelyä, potilas saa kipulääkitystä laskimoon leikkauksen jälkeen. Tämä malli käyttäytymistä pidetään ensimmäisenä päivänä leikkauksen jälkeen. Seuraavina päivinä suullinen lääkitys on riittävä.

Minä voin syödä jälkeen Maxillofacial Surgery?

Valitettavasti syövät jälkeen leuan leikkaus on vaikeaa. Vasta kun ainakin muutaman tunnin kuluttua leikkauksesta, te voi syödä ensimmäisen aterian. Ruokavalio on noudatettava: pehmeä, sileä, pehmeä, mutta ravitsevaa ruokaa. Sahatavara keitot, jogurtti, proteiini ravistetaan suositellaan. Vähitellen voit rikastuttaa ruokavaliota uusia ateriat, mutta sinun täytyy muistaa, että ateriat on oltava pehmeä. Ruokavalio kestää 6-8 viikkoa, eli ajaksi paranemista, ja kasvava yhteen bones.Maxillofacial Surgery

Hoito Aika:

Leuan leikkaus voi kestää 3-5 tuntia, mutta sinun pitäisi pysyä Unkarissa 2-5 päivää, jotta lääkärit voivat seurata tilaasi ja paranemista.

Jälkeen:

Muista ottaa erityistä huolta itsestäsi jälkeen leukakirurgia. Älä ryhdy missään raskasta toimintaa, älä tee harjoituksia. Leikkauksen jälkeen pitää kaikki neste ruokavalio, ja vähitellen lisätä joitakin pehmeitä aterioita. Kaikki koskevat ohjeet paranemista annetaan jonka kirurgi.

PYYNNÖN HOITOJA