Dental Travel Budapest

Kunstgebitten

Behandeling Beschrijving:

kunstgebitten

Wat is een prothese en wat is zijn rol?

Kunstgebitten vervangen ontbrekende tanden. Zij kunnen worden verwijderd en teruggeplaatst in de mond. Hoewel sommige mensen wennen aan het gebruik kunstgebit, en het zal nooit de natuurlijke tanden te vervangen, de momenteel beschikbare kunstgebit zien er heel natuurlijk en zijn handiger dan voorheen. Kunstgebitten opnieuw de beschadigde delen van de tanden en orale functies (kauwen, spreken, gelaatsuitdrukking).

Hoe werkt een prothese werk?

Prothesen in Hongarije zijn voorzien afgestemd op acrylbasis gom in de kleur van de mond. Bovenste prothesebasis dekt het gehemelte, terwijl de onderste prothese heeft de vorm van een hoefijzer om de tong te passen.

 

VERZOEK OM PROTHESESHoe lang kan een prothese in Boedapestmee?

Na een bepaalde tijd een prothese moet worden aangepast, opnieuw uitgevoerd of een nieuwe basis moet worden gemaakt door normale slijtage. Het vervangen van de basis betekent het uitvoeren van een nieuwe basis, terwijl de bestaande tandprothese. Bovendien met de leeftijd, natuurlijke veranderingen in de structuur van de mondholte voorkomen. Deze veranderingen veroorzaken loskomen van prothese, waardoor het moeilijk te kauwen en kan irritatie veroorzaken aan het tandvlees. Je moet naar de tandarts minstens een keer per jaar.

Hoeveel tijd kan nemen om te wennen aan kunstgebit?

Een nieuwe prothese kan leiden tot een vreemd gevoel of ongemak tijdens de eerste paar weken of zelfs maanden. Eten en spreken met een kunstgebit zou kunnen nemen wat oefening. Er is vaak een gevoel van beklemming of losheid, de wangen en tong spieren leren om de prothese op zijn plaats. Heel vaak is er ook de overproductie van speeksel, het gevoel te weinig ruimte voor taal-en lichte irritatie of pijn.

Is het gebruik van lijmen voor kunstgebitten heilzaam?

De manieren om de handhaving van kunstgebitten verbeteren worden gewoonlijk geleverd als een poeder gemengd met speeksel vormt een kleverige massa. Deze stoffen kunnen soms worden gebruikt in de beginfase wennen aan de prothese en bij acteurs en zangers tijdens hun prestaties. In alle andere gevallen wordt het gebruik van lijmen voor kunstgebitten, vooral op lange termijn niet aan te raden, omdat het gebruik kan het de onvolkomenheden van de prothese, die moet worden geïdentificeerd en gecorrigeerd in het kantoor.

Zal een prothese veranderen de manier waarop ik spreek?

Spreken, vooral in het geval van woorden van moeilijke uitspraak, kan problematisch zijn bij het begin. U kunt wennen aan de prothese sneller als je oefent spreken door hardop te lezen.

Hoe vaak moet ik verwijderen van de prothese?

In het beginstadium, kan u worden geadviseerd door de tandartsen om de prothese bijna dragen de hele tijd, zelfs tijdens het slapen. Normaal gesproken moet de prothese worden verwijderd voor de nacht, om het tandvlees te laten rusten.

Na de behandeling:

- Prothesen zijn breekbaar en kunnen breken wanneer ze. Bij de omgang met een prothese, moet je het over een handdoek of waterbassin.
- Sta niet toe dat een prothese te drogen. Hoewel kunstgebit worden niet gebruikt, leg ze in een prothese reinigingsmiddel of met schoon water. Gebruik nooit heet water, omdat het kan vervorming van de prothese veroorzaken.
- Dagelijks borstelen van de prothese kan de verwijdering van voedselresten en tandplak en voorkomt verkleurd gebit.
- Elke ochtend voordat kunstgebit op, poets je tandvlees, tong en gehemelte met een zachte borstel. Dit stimuleert de bloedsomloop in de weefsels en helpt bij het verwijderen plaque.

VERZOEK OM PROTHESES