Dental Travel Budapest

Hammaskruunujen

Hoito Kuvaus:

Hammaskruunujen

Proteettiset kruunut Budapestissa mahdollistavat jälleenrakennuksen hampaita, jotka ovat pahoin vahingoittuneet. Se on paras ratkaisu tilanteessa, kun hammas ei voida enää palauttaa komposiittimateriaalista.

Kun hammas on pahasti rappeutuminen tai murtuma, komposiitti täyte olisi liian iso pysyä siinä. Tässä tilanteessa paras ratkaisu on suorittaa hammaskruunun, joka myös rakentaa uudelleen hampaan ja vahvistaa sitä.

Proteesien Crown muistuttaa eräänlainen korkki sovelletaan hampaan. Kanssa kestävät materiaalit, josta se on tehty, proteettinen Crown vahvistaa hampaan ja samanaikaisesti palauttaa sen luonnollista, terveellinen ilmeen.

Mitä eri Crown ovat käytettävissä?

Posliini fuusioitu metalli kruunu-ydin Tällaisen kruunu on hammas terästä, joka on valettu erikseen kunkin hampaan. Tällaisen valmistetut säätiö, posliini kruunu on asennettu. Metalli kruunu ei näy - se on piilossa posliini. Nämä kruunut ovat yleisin ryhmä kruunut koska sen ominaisuudet ja hinta. Metalli alusrakenne tarjoaa erittäin korkea mekaaninen lujuus tällaisten kruunut, kun taas korkealaatuisen posliini tarjoaa tyydyttävän esteettisen tuloksen useimmissa tapauksissa.

Posliini fuusioitu kullan kruunu-Näitä suositellaan tapauksessa hampaiden vahingoista esiintyy alle kumit, koska kulta on vahva kariesta ominaisuuksia. Alusrakenteen kruunu on tehty kullasta, johon posliini on asennettu. Kultaa suussa ei ole näkyvissä - se on piilossa alla posliini. Kruunut maamme ovat erittäin kestäviä.

Full-keraaminen kruunu-kruunu levitetään yleensä etuhampaat. Yksi niiden ominaisuus on erinomainen estetiikka, ne ovat erottaa luonnolliset hampaat.

 

PYYNTÖ HAMMASKRUUNUTMitkä ovat suositukset kruunua Budapest?

Kruunut asennetaan tyypillisesti seuraavissa tapauksissa:
- Uudelleenrakentaminen vaurioitunut hammas
- Uudelleenrakentaminen murtunut / rikki hammas
- Uudelleenrakentaminen puuttuva hammas
- Kuten hammaslääkärin siltapilariin
- Kun viiluja suositellaan, mutta ei voi suorittaa

Mikä on viesti ja kun sitä tarvitaan?

Post on tarpeen, kun aste hampaan tuhoa vastaista ylläpito proteesin kruunu. Esimerkiksi silloin, kun hammas on vain ohut seinä jäljellä, joka jauhamisen jälkeen, minkä lisäksi heikentää, proteesin kruunu liitetty vain niihin voi tulla pois näiden seinien kanssa jonkin aikaa. Siksi sinun täytyy sitten suorittaa hyvän pohjan tulevaisuuden kruunu. Tämä perusta on Post.

Saanko jäädä ilman hampaan ennen kruunu on valmis?

Ei ollenkaan, hammaslääkäri laatii väliaikainen kruunu jotta menetys hammas ei näy. Väliaikaiset kruunut ovat paljon vähemmän tarkkoja ja kestäviä kuin pysyvä kruunu, joten et voi olla niitä pitkään, mutta muutaman päivän, väliaikainen kruunu täydellisesti täyttää tehtävänsä.

Onko kruunu asennus tuskallista?

O, asennus hammaskruunun ei ole kivulias, koska se on tehdä paikallispuudutuksessa. Tapauksessa hampaiden jälkeen juurihoito (jotka ovat kuolleita) jopa anestesia ei tarvita.

Hoito Aika:

Ensimmäinen käynti: Vuoden ensimmäisellä käynnillä hampaat ovat valmiita kruunut, hammaslaboratorioon on 2-5 päivää valmistella kruunu. Hyvin usein juurihoito, poiston tai täytteet tarvitaan ennen kruunua asennetaan. Kaikki menettelyt suoritetaan vierailun aikana.

Toinen vierailu: pysyvä kruunu on asennettu.

Jälkeen:

Hammaskruunun ei vaadi erityistä hoitoa, joka olisi erilainen kuin luonnolliset hampaat. Sinun tulisi muistaa, että kruunasi hampaat ovat alttiita rappeutuminen, joten sinun pitäisi harjata ja hammaslankaa säännöllisesti.

 

PYYNTÖ HAMMASKRUUNUT