Dental Travel Budapest

Kronen in Boedapest

Behandeling Beschrijving:

Kronen

Prothetische kronen in Boedapest maken voor de wederopbouw van tanden, die zwaar beschadigd zijn. Het is de beste oplossing in een situatie waarin de tand niet meer worden hersteld door het composietmateriaal.

Wanneer een tand zwaar beschadigd door verval of breuk, zou composiet vulling te groot om te verblijven in het. In deze situatie de beste oplossing is via een kroon, die ook bouwt de tand en sterker.

Prothetische kronen lijkt op een soort van kap toegepast op de tand. Met resistente materialen waarvan het is gemaakt, prothetische kroon versterkt de tand en tegelijkertijd herstelt de natuurlijke, gezonde uitstraling.

Welke verschillende Crown types zijn beschikbaar?

Porselein gefuseerd met metalen kroon-De kern van een dergelijke kroon is een tandheelkundige staal, dat individueel wordt gegoten voor elke tand. Op zo'n voorbereide fundering, wordt de porseleinen kroon geïnstalleerd. Metal in de kroon is niet zichtbaar - het is verborgen onder de porseleinen. Deze kronen zijn de meest voorkomende groep van kronen vanwege zijn eigenschappen en prijs. Metalen onderbouw biedt een zeer hoge mechanische sterkte van dergelijke kronen, terwijl de kwaliteit porselein biedt bevredigend esthetisch resultaat in de meeste gevallen.

Porselein gefuseerd met gouden kroon-Deze worden aanbevolen in het geval van de tanden schade die zich onder het tandvlees, want goud heeft een sterke anticaries functies. Onderbouw van de kroon van goud, waarop het porselein is geïnstalleerd. Goud in de mond is niet zichtbaar - het is verborgen onder het porselein. De kronen in ons land zijn zeer duurzaam.

Volkeramische kroon-de kroon wordt gewoonlijk aangebracht op de voortanden. Een van hun functie is een uitstekende esthetiek, ze zijn niet te onderscheiden van natuurlijke tanden.

 

VERZOEK OM KRONEN


Wat zijn de aanbevelingen voor de kronen in Boedapest?

Kronen worden meestal geïnstalleerd in de volgende gevallen:
- De wederopbouw van de beschadigde tand
- De wederopbouw een gebroken / gebroken tand
- De wederopbouw van de ontbrekende tand
- Als tandheelkundige brug pijler
- Wanneer veneers worden aanbevolen, maar kan niet worden uitgevoerd

Wat is een bericht en wanneer is het nodig?

De post dient bij de mate van tand vernietiging verzet tegen de handhaving van een prothese kroon. Bijvoorbeeld, wanneer de tand slechts een dunne wand nog, dat na het malen wordt bovendien verzwakken heeft prothetische kroon verbonden slechts te kunnen loskomen deze muren met tijd. Daarom moet u vervolgens uitvoeren van een solide basis voor de toekomst kroon. Deze stichting is de Post.

Zal ik worden overgelaten zonder enige tand voordat de kroon wordt voorbereid?

Helemaal niet, zal de tandarts voor te bereiden van een tijdelijke kroon, zodat het verlies van een tand zal niet zichtbaar zijn. Tijdelijke kronen zijn veel minder nauwkeurig en duurzaam dan de definitieve kroon, zodat je niet verwachten dat ze voor lang, terwijl voor een paar dagen, de tijdelijke kroon perfect voldoen aan zijn rol.

Is de kroon installatie pijnlijk?

Nee, de installatie van de kroon is niet pijnlijk, omdat het onder plaatselijke verdoving. Bij tanden na wortelkanaalbehandeling (die haast niet) zelfs anesthesie is niet nodig.

Behandeling Tijd:

Eerste bezoek: Tijdens het eerste bezoek van de tanden worden voorbereid op de kronen, de tandtechnisch laboratorium heeft 2-5 dagen voor te bereiden de kroon. Heel vaak wortelkanaalbehandeling, extracties of vullingen nodig zijn voordat de kronen zijn geïnstalleerd. Alle procedures worden uitgevoerd tijdens het bezoek.

Tweede bezoek: de permanente kroon wordt geïnstalleerd.

Na de behandeling:

De kroon vereist geen speciale zorg dat zou afwijken van de natuurlijke tanden. Je moet niet vergeten dat de gekroonde tanden zijn ook blootgesteld aan verval, dus je moet poetsen en flossen ze regelmatig.

VERZOEK OM KRONEN