Dental Travel Budapest

Tannklinikk i Budapest

Dental Travel Budapest samarbeider med profesjonelle klinikker i Budapest, som tilbyr omfattende tannbehandling innen implantologi, protetikk, endodonti og mer. Vår tannklinikk er plassert i hjertet av Budapest, i en meget sentral beliggenhet, nær West Railway Station. Dette tannklinikk er en del av de største private helseinstitusjoner i landet, som gir medisinske tjenester i mer enn 25 spesialiteter.

The dental senter i Budapest opererer med tre seter er utstyrt med den nyeste teknologien. Våre tannleger i Ungarn bruke alle innovative dental teknikker, sterilisering teknologi og moderne utstyr minst på samme nivå (eller enda bedre og oftere) enn i dental sentre i Storbritannia, Vest-Europa og USA. Videre prisene på behandlinger som tilbys av Dental Reise Budapest er opptil 70% lavere sammenlignet med de landene.

 

SJEKK VÅRE TILBUD

Tannklinikk   klinikk i Budapest  klinikk

The Dental klinikken i Budapest sysselsetter bare høyt kvalifiserte og spesialiserte tannleger. De opparbeidet erfaring i en rekke anerkjente dental institusjoner i landet og verden. De snakker flytende i mange språk som engelsk, tysk, fransk og italiensk. Takket være en state-of-the-art tannlegeutstyr klinikken tilbyr moderne tannbehandling som er mindre invasiv og mer tryggere for pasienten. Våre tannleger i utlandet bruker et fullt digitalt system med nyeste digital bildebehandling og moderne intraorale kameraer.

Vi er sikker på at Dental Reise Budapest gir den beste kvaliteten tannhelsetjenester til våre pasienter. Tannleger i Ungarn alltid velkommen pasienter i alle aldre til å gi dem den beste tannstell, og hjelpe dem til å oppnå den vakre og sunt smil.

Ta en titt nedenfor for å finne priser på behandlinger som tilbys av vår tannklinikk i Budapst. Dental Reise Budapest tjenester er opptil 70% billigere enn i

 

SJEKK VÅRE TILBUD