Dental Travel Budapest

Dental klinik Budapest

Dental Travel Budapest samarbejder med professionelle klinikker i Budapest, der tilbyder omfattende tandbehandling inden for implantologi, protetik, endodonti og mere. Vores Dental Clinic er placeret i hjertet af Budapest, i en meget bekvem beliggenhed, tæt på West Railway Station. Denne tandklinik er en del af de største private sundhedsydelser institutioner i landet, hvilket giver lægelige ydelser i mere end 25 specialer.

Dental center i Budapest opererer med tre sæder er udstyret med den nyeste teknologi. Vores tandlæger i Ungarn bruge alle innovative dental teknikker, sterilisering teknologi og moderne udstyr mindst på samme niveau (eller endnu bedre og oftere) end i de dentale centre i Storbritannien, Vesteuropa og USA. Desuden er priserne for behandlinger, der tilbydes af Dental Travel Budapest er op til 70% lavere i forhold til disse lande.

TJEK VORES TILBUD

dental klinik  klini <span id

Den Dental klinik i Budapest beskæftiger kun højt kvalificerede og specialiserede tandlæger. De indvundne erfaringer i en række ansete dental institutioner i landet og verden. De taler flydende på mange sprog som engelsk, tysk, fransk og italiensk. Takket være en state-of-the-art tandlægeudstyr klinikken tilbyder moderne tandbehandling, der er mindre invasive og mere sikker for patienten. Vores tandlæger i udlandet bruger et fuldt digitalt system med nyeste digitale billedbehandling og moderne intraorale kameraer.

Vi er sikre på, at Dental Travel Budapest giver den bedste kvalitet tandlægeydelser til vores patienter. Tandlæger i Ungarn altid velkommen patienter i alle aldre til at give dem den bedste tandpleje, og hjælpe dem med at opnå den smukke og sunde smil.

Tag et kig nedenfor for at finde priser på behandlinger, der tilbydes af vores tandklinik i Budapst.Dental Travel Budapest tjenester er op til 70% billigere end i Storbritannien!

 

TJEK VORES TILBUD