Dental Travel Budapest

Tandheelkundige kliniek in Boedapest

Dental Travel Budapest werkt samen met professionele klinieken in Boedapest, die bieden uitgebreide tandheelkundige behandeling op het gebied van implantologie, prothetiek, endodontie en nog veel meer. Onze tandheelkundige kliniek wordt geplaatst in het hart van Boedapest, op een zeer gunstige locatie, dicht bij de West Railway Station. Deze tandheelkundige kliniek is een onderdeel van de grootste instellingen private gezondheidszorg in het land, waar de medische diensten levert in meer dan 25 specialiteiten.

Het tandheelkundig centrum in Boedapest werkt met drie zetels uitgerust met de nieuwste technologie. Onze tandartsen in Hongarije gebruik maken van alle innovatieve tandheelkundige technieken, de sterilisatie technologie en moderne apparatuur ten minste van hetzelfde niveau (of zelfs beter en vaker) dan in de tandheelkundige centra in het Verenigd Koninkrijk, West-Europa en de VS. Bovendien zijn de prijzen van behandelingen aangeboden door Dental Reizen Boedapest zijn tot 70% lager in vergelijking met die landen.

 

BEKIJK ONS AANBOD

Tandheelkundige kliniek kliniek Budapest kliniek

De tandheelkundige kliniek in Boedapest telt alleen hoog gekwalificeerde en gespecialiseerde tandartsen. Ervaring is opgedaan in een aantal gewaardeerde tandheelkundige instellingen in het land en de wereld. Ze spreken vloeiend in vele talen, zoals Engels, Duits, Frans en Italiaans. Dankzij een state-of-the-art tandheelkundige apparatuur van de kliniek biedt moderne tandheelkundige behandeling die minder invasieve en meer veiliger voor de patiënt. Onze tandartsen gebruik maken van een volledig digitaal systeem met de nieuwste digitale beeldvorming en moderne intra-orale camera's.

We zijn er zeker van dat Dental Reizen Boedapest biedt de beste kwaliteit tandheelkundige diensten aan onze patiënten. Tandartsen in Hongarije altijd welkom patiënten van elke leeftijd om hen te voorzien van de beste tandheelkundige zorg, en hen helpen om de mooie en gezonde glimlach te bereiken.

Neem een ​​kijkje hieronder om de prijzen van behandelingen worden aangeboden door onze tandheelkundige kliniek in Budapst vinden. Dental Reizen Boedapest diensten zijn tot 70% goedkoper dan in het Verenigd Koninkrijk!

 

BEKIJK ONS AANBOD