Dental Travel Budapest

Käkkirurgi

Behandling Beskrivning:

Käkkirurgi

Vad är maxillofacial kirurgi?

Käkkirurgi är en gren av medicinen som handlar om behandling av sjukdomar i ansiktet och munnen, käklederna, ansikts ben och nacke. Käkkirurgi kombinerar element av allmän medicin och tandvård. På grund av karaktären av tillämpningsområdet för fältet (ansikte), har käkkirurgi mycket gemensamt och använder delar av plast och rekonstruktiv kirurgi, estetisk medicin och halssjukdomar. Det finns också en nära relation med oftalmologi och neurokirurgi.

Vilka problem kan fastställas av maxillofacial kirurgi?

Den maxillofacial kirurgi i Budapest innebär:

- Korrigerande behandlingar av bendefekter och snedvridningar i ansiktet
- Implantat och pre-proteskirurgi
- Ben kirurgi med ultraljud kniv
- Käken cystor, odontogena, kronisk bihåleinflammation, odontogena tumörer
- Modellering förfaranden i händelse av fibrösa dysplasi av käken ben
- Balanserade tänder
- Skador, ansikts benfrakturer

 

BEGÄRAN OM BEHANDLINGARVem kan vara en kandidat för käkkirurgi?

Om du hanterar följande problem eller liknande sådana kan maxillofacial kirurgi vara en lösning för dig:

- Käken defekter från födseln
- Inte passande tänder
- Problem med uttal
- Små / stora käftar
- Bitande problem
- Receiding hakan
- Smärta i käkarna
- Synlig brist på käftarna balans
- Ansiktsskador

Hur ser förfarandet ut?

Hela processen kommer att bero på tillståndet och behovet hos patienten. Kirurgen, ofta tillsammans med en ortodontist, kommer att skära benen, lägga till eller ta bort vissa delar, beroende på behandlingsplan. Den nya placeringen av benen kommer att stödjas av skruvar och ledningar. Anslutningarna kan tas bort senare, eller kan lämnas kvar i kroppen, beroende på det enskilda fallet. Din kirurg kommer att informera dig om varje steg av förfarandet och svara på alla dina frågor.

Kommer jag känna smärta när jag vaknar?

Smärtan efter Orthognathic Kirurgi är måttlig. Känslan av smärta är en subjektiv intryck, och beror på individuell bedömning av en patient, liksom på omfattningen av operationen. Som standard procedur får patienten analgetika intravenöst efter operationen. Detta mönster av beteenden bibehålls i den första postoperativa dagen. Under de följande dagarna oral medicin är tillräcklig.

Kommer jag att kunna äta efter maxillofacial kirurgi?

Tyvärr, äta efter käkkirurgi är svårt. Först efter minst ett par timmar efter operationen, kommer du att kunna äta din första måltid. En kost måste följas: mjuk, smidig, mosig, men näringsrik mat. Sågade soppor, yoghurt, proteinshake rekommenderas. Gradvis kan du berika kosten med nya måltider, men du måste komma ihåg att måltiderna måste vara mjuk. Kosten varar 6-8 veckor, det vill säga under en period av healing, och växer samman av ben.

Behandlingstid:

Det käkkirurgi kan vara 3-5 timmar men du bör stanna i Ungern 2-5 dagar så att läkarna kan följa ditt tillstånd och helande.

Efter behandling:

Kom ihåg att ta särskild hand om dig själv efter maxillofacial kirurgi. Inte bedriver någon tröttande aktiviteter, gör inte övningar. Efter operationen behålla alla-flytande kost, och gradvis lägga till några mjuka måltider. Alla instruktioner om läkningsprocessen kommer att tillhandahållas av kirurgen.

BEGÄRAN OM BEHANDLINGAR