Dental Travel Budapest

Kaakchirurgie

Behandeling Beschrijving:

Kaakchirurgie

Wat is de Kaakchirurgie?

Kaakchirurgie is een tak van de geneeskunde het omgaan met de behandeling van ziekten van het gezicht en de mond, kaakgewricht, gezichtsbeenderen en nek. Kaak Chirurgie combineert elementen van de algemene geneeskunde en tandheelkunde. Door de aard van de omvang van het veld (gezicht), de maxillofaciale chirurgie heeft veel en gebruikt elementen van plastische en reconstructieve chirurgie, esthetische geneeskunde en oorheelkunde. Er is ook een nauwe relatie met oogheelkunde en neurochirurgie.

Welke problemen kunnen worden opgelost door de Kaakchirurgie?

De Kaakchirurgie in Boedapest omvat:

- Corrigerende behandelingen van botdefecten en vervormingen van het gezicht
- Implantaten en pre-prothetische chirurgie
- Botchirurgie met behulp van ultrasone mes
- Kaak cysten, odontogene, chronische sinusitis maxillaris, dentogene tumoren
- Modellering procedures in geval van fibreuze dysplasie van de kaak botten
- Behouden tanden
- Verwondingen, gezicht botbreuken

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN

 

Wie kan een kandidaat voor de kaakchirurgie zijn?

Als je om met de volgende problemen, of soortgelijke, kan de Kaakchirurgie een oplossing voor u:

- Kaak defecten vanaf de geboorte
- Niet passend gebit
- Problemen met de uitspraak
- Kleine / grote kaken
- Bijten problemen
- Receiding kin
- Pijn in de kaken
- Zichtbare gebrek aan kaken balans
- Gezicht verwondingen

Hoe werkt de procedure eruit?

Het hele proces is afhankelijk van de conditie en behoefte van de patiënt. De chirurg, vaak vergezeld van een orthodontist, zal snijden de botten, toevoegen of verwijderen sommige delen, afhankelijk van het behandelplan. De nieuwe positionering van de botten zal worden ondersteund door schroeven en draden. De verbindingen kunnen later worden verwijderd of kan in het lichaam, afhankelijk van het geval. Uw chirurg zal u informeren over elke stap van de procedure en beantwoorden al uw vragen.

Zal ik pijn voelen nadat ik wakker worden?

De pijn na Orthognathic Chirurgie is matig. Het gevoel van pijn is een subjectieve indruk, en hangt af van individuele beoordeling van een patiënt, alsook de omvang van de operatie. Als standaard procedure, krijgt de patiënt pijnstillers intraveneus na de operatie. Dit patroon van gedrag wordt gehandhaafd in de eerste postoperatieve dag. In de daaropvolgende dagen orale medicatie is voldoende.

Zal ik in staat zijn om te eten na de Kaakchirurgie?

Helaas, het eten na de kaak operatie is moeilijk. Pas na ten minste een paar uur na de operatie, zult u in staat om uw eerste maaltijd te eten. Een dieet moet worden gevolgd: zacht, glad, zacht, maar voedzaam voedsel. Gezaagd soepen, yoghurt, eiwit shake worden aanbevolen. Geleidelijk aan, dan kunt u verrijken het dieet met nieuwe maaltijden, maar je moet niet vergeten dat de maaltijden moeten worden zacht. Het dieet duurt 6-8 weken, dat wil zeggen voor een periode van genezing, en naar elkaar toe groeien van de botten.

Behandeling Tijd:

De Kaak Chirurgie kan duren van 3 tot 5 uur, maar je moet in Hongarije dus blijf voor 2-5 dagen dat de artsen kan uw conditie en genezing te controleren.

Na de behandeling:

Denk aan de speciale zorg voor jezelf te nemen na de maxillofaciale chirurgie. Raak niet verwikkeld in een vermoeiende activiteiten, niet doen oefeningen. Na de operatie houden alle-vloeibaar dieet, en voeg geleidelijk wat zachte maaltijden. Alle instructies betreffende het genezingsproces wordt door de chirurg.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN