Dental Travel Budapest

Juurihoito

Hoito Kuvaus:

juurihoito

Mikä on juurihoito?

Juurihoito tai juurihoito on haara hammaslääketieteen käsittelevät sairauksien massan ja komplikaatioita niihin. Juurihoito liittyy poistamalla infektoituneen kudoksen sisällä hampaan, puhdistus kanava, sen desinfiointiin ja täyttö asiaa materiaaleja.

Mikä on juurihoito mikroskoopilla?

Alkaen potilaan näkökulmasta hoitoa mikroskoopilla ei juuri poikkea tyypillinen juurihoito. Saamisen jälkeen potilaan uppoarkku (pala kumia eristetään hampaan suusta), lääkäri avaa hampaan päästä kanaville. Mikroskooppi asetetaan erityinen varren yläpuolella potilaan päätä ja antaa käsityksen hampaan. Laajentuminen jopa 25 kertaa takaa suurimman tarkkuuden ja moninkertaistaa hoidon tehoa.

Mikä on Endodontic Uusintahoito?

Useimmat hampaat, jotka olivat oikein Root Canal Hoidettu voi selvitä niin kauan kuin luonnolliset hampaat. Kuitenkin, joissain tapauksissa, vaikka juurihoito taudin edetessä. Joskus muutaman kuukauden tai jopa vuosia päättymisen jälkeen juurihoitamaan hammas voi alkaa satuttaa. Jos ensimmäinen juurihoito on epäonnistunut tai on muita komplikaatioita sinulla on toinen mahdollisuus. Toistuva juurihoito Budapestissa voi tallentaa hammas.

 

PYYNNÖN HOITOJA

 

Milloin hampaani vaadi Endodontic Uusintahoito?

Aikana juurihoito, kuten minkä tahansa lääketieteellisen toimenpiteen, voi olla komplikaatioita.

Vika voi olla:

- Kapea tai kaareva kanavat, joita ei parantunut perin
- Muita kanavia, joita ei löydy perin
- Rikki endodontic välineitä, jotka estävät selvitys kanavalle
- Rei'itys kammioon tai hampaan juuren

Muissa tapauksissa uusi ongelma voi esiintyä hammas, joka oli asianmukaisesti kovetetaan, esim.:

- Uusi rappeutuminen voi altistaa täyttää kanavan ja johtaa bakteerien superinfektio
- Repeämä tai murtuminen kruunu tai täyttö voi myös aiheuttaa superinfektio
- Uudelleen infektio voi levitä juuresta viereisen hampaan tai hampaiden

Miksi hammas tarvitsee juurihoito?

Juurihoito on tarpeen, kun tulehdus massan tapahtuu. Syitä hampaiden sellu tulehdus tai infektio voi olla erilaisia: syvä rappeutuminen, toistuvat hoidot suoritetaan hammas ja hampaan halki tai murtuma. Joskus hammas vamma voi vaurioittaa hampaan massan, vaikka ei ole mitään näkyviä halkeamia tai fragmentteja. Jos sinulla ei kohdella tartunnan massaa, se voi aiheuttaa voimakasta kipua, ja tuottaa paise.

Mistä tiedän, että minun hammas vaatii juurihoidon?

Hampaat vaativat juurihoito voi aiheuttaa tylsää tai terävä kipu, pitkittynyt herkkyys lämpöä ja kylmää, hampaiden kipua samalla koskettavaa ja märehtiä, hampaiden värjäytyminen, suurentuneet imusolmukkeet ja niiden herkkyys, ja turvotus ja arkuus viereisen hampaan kudoksiin. Joskus ei ole oireita, ja potilas saa tietoa käynnissä olevan sairauden aikana hammashoidon kuulemisen.

Miten juurihoito näyttää?

Sinun hammaslääkäri poistaa tartunnan tai tulehtuneet massaa, puhdista ja laajentaa keskustan kanavan, desinfioida se käyttämällä erityisiä aineita, ja lopulta tiukasti täytä kanava sopivalla materiaalilla. Täytettyäsi hampaan kanava, hammas suljetaan komposiittimateriaalista (hammastäyte) tai uudistetut prosthetically (posliini kruunu) palauttamaan hampaan täyden toiminnallisuuden.

Onko juurihoito kivulias?

Monet endodontic menettelyt suoritetaan paikallispuudutuksessa. Nykyaikaisella käsittelytekniikoita ja anestesia, useimmat potilaat raportoivat mitään epämukavuutta menettelyn aikana. Kuitenkin heti hoidon jälkeen ja useina peräkkäisinä päivinä, hammas saattaa olla herkempi. Oireita voidaan helpottaa erikoistunut särkylääkkeitä saatavilla markkinoilla. Meidän lääkärit ilmoittaa teille, mitä käyttää.

Hoito Aika:

Sinun ei pitäisi purra tai pureskella kovaa kamaa puolella, käsiteltiin endodontically, kunnes kun kruunu hampaan uudelleen. Ei palautettu hammas on altis halkeilua ja olisi rakennettava uudelleen niin pian kuin mahdollista. Lisäksi Root Canal Käsitellyt hammas on hoidettu samalla tavalla kuin muut hampaat: päivittäin harjaus, hammasvälien hammaslangan, säännöllinen ja siivouskoneiden.

PYYNNÖN HOITOJA