Dental Travel Budapest

Implantit

Hoito Kuvaus:

implantit

Mikä on Implantin?

Implantit ovat tällä hetkellä nykyaikainen muoto jälleenrakennuksen puuttuu hampaita, jolloin saavutetaan estetiikkaa ja mukavuutta tarjoaa oman, luonnolliset hampaat. Implantin on titaani ruuvi tarkka muoto ja erityisesti valmistettu pinta, joka on otettu käyttöön implantologist on leukaluuhun paikassa menetetyn hampaan. Sitten posliini kruunu paikoissa ruuvi.

Ydin nykyaikaisen implantologian ovat ainutlaatuisia ominaisuuksia titaani - metallinen kehoon, joka koskettaa kudosten suoraan, ja sitä ei käsitellä roskan ja heitettiin pois. Se yhdistyy kudosten prosessi nimeltä osseointegraation. Tämä löytö oli merkittävä läpimurto lääketieteen ja hammaslääketieteen vuosisadan ja palkittiin Nobelin. Edut Tämän keksinnön nyt parantaa elämää miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

 

PYYNTÖ HAMMASIMPLANTIT

 

Miten menettely implantin näyttää?

Implanttihoidon on jaettu kahteen vaiheeseen: kirurgiset ja proteesin osat. Ensimmäisen osan aikana, kirurgi esittelee implantit luuhun. Leikkaus suoritetaan paikallispuudutuksessa, se on kivuton ja usein vähemmän invasiivisia kuin monimutkainen toothextraction. Insertion jälkeen implantti, haava ommellaan ja implantti jää 3-6 kuukautta, on kokonaan peitetty kumia. Tämä on aika, joka vaaditaan edellä mainitussa prosessissa osseointegraation, joten yhdistää luun kanssa implantin pintaan, mikä johtaa lujuuden kiinnitys, jopa useita kertoja suurempi kuin luonnollisen hampaan. Jälkeen 3-6 kuukautta implantit ovat paljaana ja lopullinen palauttaminen on tehty, mikä on nähtävissä suussa. Riippuen tyypistä puuttuvat hampaat ja hoitosuunnitelma, palauttaminen voi olla: yhtenä kruunuja, siltoja tai hammasproteesit.

Tapauksessa ikääntyneiden ja niitä, jotka ovat menettäneet hammas monta vuotta sitten, luun määrä voi olla riittämätön ylläpitämään ja vakauttaa implantti. Tämä ei tarkoita, että sinun täytyy erota implanttihoidon. Nykyaikainen lääketiede antaa meille mahdollisuuden rakentaa menettänyt luun. Jälkeen   Bone jälleenrakennus   i, odota noin 6 kuukautta ennen implantin asennuksen.

Onko jokainen ehdokas hammasimplantit?

Hammasimplantit   voidaan istuttaa kaikki, terveille aikuisille, joilla on oikea määrä luun. Parhaat ehdokkaat ovat:
- Aikuiset
- Ihmiset yleensä terve
- Ihmiset, joilla on oikea määrä ja laatu luun (vaatimus ei ole tarpeen, koska voimme suorittaa Bone jälleenrakennus menettely)

Saanko jäädä ilman hampaita hoidon aikana?

Kumpikaan vaiheessa hoidon edellyttää, että potilas jättää hampaaton jopa yhden päivän ajan. Tämä on erityisen tärkeää jälleenrakentamiseen anterior hampaita. Aikana vaaditaan implantin kasvaa yhdessä luun, potilas käyttää väliaikaisesti, tavanomaisen proteesin.

Onko menettely Implantin turvallinen?

Monen vuoden tutkimus-ja kliinisten havaintojen implantologian yksi turvallisimmista ja halutuin menetelmiä jälleenrakentamiseen puuttuvat hampaat. Pitkä kokeellinen ajaksi Dental   Implantit ovat päättyneet, joten istutus rutiini hammaslääkärin menettely. Tähän päivään, kymmeniä miljoonia implantit asennetaan ihmisillä joka puolella maailmaa.

Mitä hyötyä hammasimplantit?

 Implantti on lähin muoto jälleenrakennuksen puuttuvan hampaan luonnollinen, fysiologinen hampaat. Tärkein ominaisuus on liikkeen voimien pureskelun. Tapauksessa implantit, purukumit voimat siirretään suoraan luuhun, kuten luonnollisen hampaan, toisin kuin perinteiset hammasproteesia, jossa pureskelu voimat siirretään limakalvo keuhkorakkuloiden ja kitalaen. Eniten käytännön merkitystä potilaan mukavuutta, joka tapauksessa implantit, on niin lähellä kuin mahdollista mukavuutta ottaa omat hampaat. Se on valtava etu kaikenlaisten liikkuvien (irroitettava) proteesi.

Mitkä ovat ristiriitoja vastaan ​​hammasimplantit?

On olemassa muutamia ristiriitoja, jotka sulkevat pois Iimplantation:
- Syöpä
- Alkoholismi
- Diabetes

Muut ristiriitoja, jotka eivät sulje pois istutus, ovat:
- Tupakointi
- Sydän
- Hoitamaton malocclusions
- Päättämättömästä kasvukausi
- Riittämätön luusto

Voiko Implantit Budapestissa kokonaan korvata luonnolliset hampaat?

Lisävuodemaksua perustuvat implantit voivat tuottaa erittäin hyviä esteettinen vaikutus ja tehokkaasti palauttaa märehtiä toiminto. Huomaa, että täydentää perustuu Implantit ovat ylivoimaisesti paras ratkaisu, koska ne tarjoavat kestävää seurauksena potilaan hoidon, mukavuutta ja pystyvät täysin korvaamaan luonnolliset hampaat.

HoitoAika:

Bone jälleenrakennus tarvittaessa: yhden käynnin, c. 6 kuukautta paranemista ennen implantit on sijoitettu

Implantin: 30 minuuttia-2 tuntia

Osseointegraation: 3-6 kuukautta

Posti-ja Crown sijoitus: 2-5 päivää vaaditaan lab valmistella kruunu

Jälkeen:

Jos sinulla on implantti, sovelletaan perushygieniaa: harjata hampaat vähintään kahdesti päivässä, mieluiten jokaisen aterian ja hammaslangan hammasvälit päivittäin. Sinun tulisi myös tehdä hampaiden kuuleminen puolivuosittain ja säännöllisesti poistaa hammaskiveä ja rutto. Henkilöille, joilla implantit, hammaslangan on erityisen tärkeää. Posliini kruunu on kytketty implantin syvälle kumia.Seurauksena on säilyttämisen plakkia, joita ei voida poistaa harjalla, vaan ainoastaan ​​hammaslangan.

Välittömästi hoidon jälkeen, sinun ei pitäisi syödä 2 tuntia, ja välttää lämpimiä aterioita loppuun päivän. Eivät tupakoi vähintään 48 tuntia käsittelyn jälkeen.

PYYNTÖ HAMMASIMPLANTIT