Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest FI > Hoito > Implantin Kertyneet Hammasproteesins

Implantin Kertyneet Hammasproteesit

Hoito Kuvaus:

implantin ja proteesin

Mikä on implantti tilikausien proteesi?

Implantin Edellisten proteesi on proteesi, joka on tuettu implantteja, jotka on asennettu luita. Perinteinen proteesi on kiinnitetty kumit. Siksi Implant Tuetut proteesi on vakaampi ja mukava potilaalle.

Miten Implant Tuetut proteesi näyttää?

Tekohampaiden on erityinen sisäänrakennettu lukot siten, että se on hyvin stabiili ja mukava.

Kahdenlaisia ​​salvat. Ensimmäinen tyyppi, jota käytetään usein, ovat pallo napsahtaa. Special liittimet, valmis pieniä palloja, on asennettu implantit, kun taas proteesin on vastaavat matriiseja asennettu. Toinen tyyppi yhteyttä kutsutaan Dolder bar (implantit on yhdistetty poikittaisen elementin), joka vastaa erityistä leikkeitä hammasproteesin.

Riippuen luun, voimme käyttää neljä, kolme, tai jopa vain kaksi istutetta, johon proteesi on kiinnitetty. Analyysiin perustuen luun, implantologist määrittää optimaalinen määrä implantit, joten niitä ei ole ylikuormitettu ja varmistaa riittävä vakauttamiseen proteesin.

 

PYYNNÖN HOITOJAOnko kukaan ehdokas Implant Kertyneet proteesi?

Luokittelusta potilaan hoitoa varten suoritetaan läpi panoraama x-ray analyysi ja arviointi luun. Erittäin vaikeissa olosuhteissa, luun proteesi voidaan suorittaa miniimplants, joille on ominaista paljon vähemmän invasiivisen kirurgian ja välittömästi vakauttamiseen proteesi implantit.

Hoito Aika:

Aikana ensimmäinen vierailu implantit on sijoitettu, ellei luun jälleenrakentamiseen tarvitaan.Paraneminen kestää 3-6 kuukautta. Tällä jaksolla väliaikainen proteesi on suuhun.

Seuraavan vierailujen näyttökertoja itsestään hammasproteesin, ja muutaman päivän se voidaan sijoittaa.

Jos luu jälleenrakentaminen on tarpeen, kuin paranemista ennen implanttien sijoittaminen kestää 4-6 kuukautta.

Jälkeen:

Asianmukaista hoitoa ja hygieniaa oman Implant tilikausien proteesi ei poikkea tavallisen hammasproteesin hygieniaa, mutta sinun täytyy muistaa määräaikaisia ​​tarkastuskäyntejä, jotka yleensä tehdään joka 6. ~ 9 kuukautta.