Dental Travel Budapest

Implantater i Budapest

Behandling Beskrivelse:

implantater

Hvad er et implantat?

Implantater er i øjeblikket den mest moderne form for rekonstruktion af manglende tænder, gør det muligt at opnå æstetik og komfort, som dine egne, naturlige tænder. Et implantat er en titaniumskrue med nøjagtige facon og særligt behandlet overflade, som er indført gennem en implantologist til kæbebenet i stedet for mistet tand. Derefter blev en porcelænskrone på steder på skruen.

Essensen af ​​den moderne implantologi er de unikke egenskaber af titan - et metal indføres i legemet, som kommer i kontakt med væv direkte, og behandles ikke som et fremmedlegeme og kasseres. Det forbinder med væv i en proces, der kaldes osseointegration. Denne opdagelse var et stort gennembrud inden for medicin og odontologi af det tyvende århundrede og blev belønnet med Nobelprisen. Fordelene ved denne opfindelse nu forbedre livet for millioner af mennesker over hele verden.

 

ANMODNING TIL IMPLANTATER


Hvordan proceduren for placering af implantatet ud?

Implantatbehandling er opdelt i to faser: den kirurgiske og protetiske dele. Under første del introducerer kirurgen implantater til knoglen. Operationen udføres under lokalbedøvelse, det er smertefri og ofte mindre indgribende end en kompliceret toothextraction. Efter indsættelse af et implantat, er såret sys, og implantatet efterlades i 3 til 6 måneder, helt dækket med gummi. Dette er den tid, der kræves til ovennævnte proces osseointegration, så forener af en knogle med implantatoverfladen, hvilket resulterer i styrken af ​​fastgørelsesorganet, endog flere gange større end den naturlige tand. Efter 3-6 måneder implantaterne afdækkes og den endelige genopbygning er fremstillet, som er synlig i munden. Afhængigt af typen af ​​de manglende tænder og behandlingsplan kan restaurering være: single kroner, broer eller proteser.

I tilfælde af ældre og dem, der har mistet en tand for mange år siden, kan mængden af ​​knoglen være utilstrækkelig til at opretholde og stabilisere implantatet. Dette betyder ikke, at du er nødt til at træde tilbage fra implantatbehandling. Moderne medicin giver os mulighed for at genopbygge tabt knogle. Efter Bone Genopbygning i, bør du vente omkring 6 måneder før installation af implantatet.

Er alle en kandidat til tandimplantater?

Tandimplantater kan implanteres i alle, generelt raske voksne, der har den rigtige mængde af knoglen. De bedste kandidater er:
- Voksne
- Folk generelt sunde
- Personer med den rette mængde og kvalitet af knogle (kravet er ikke nødvendigt, da vi kan udføre Bone Genopbygning procedure)

Vil jeg blive efterladt uden tænder under behandlingen?

Hverken fase af behandlingen kræver, at patienten efterlades tandløs selv for en dag. Dette er især vigtigt i genopbygningen af ​​de forreste tænder. I den tid, der kræves til et implantat til at vokse sammen med knoglen, anvender patienten en midlertidig, konventionel protese.

Er proceduren for placering af implantatet sikker?

Mange års forskning og kliniske observationer implantologi en af ​​de sikreste og mest ønskelige metoder til genopbygning af manglende tænder. Den lange forsøgsperiode for Klinikassistenter   Implantater er afsluttet, hvilket gør Implantation en rutinemæssig dental procedure. Til denne dag, er millioner af implantater installeret i mennesker i alle hjørner af kloden.

Hvad er fordelene ved tandimplantater?

Den   implantat er det tætteste form for rekonstruktion af den manglende tand til de naturlige, fysiologiske tænder. Den vigtigste egenskab er den bevægelse af de kræfter tygning. I forbindelse med implantater, er tygge kræfter overføres direkte til knogle, som i tilfælde af en naturlig tand, i modsætning til traditionelle aftagelige tandproteser, hvor tygge kræfterne overføres til slimhinden af ​​den alveolare og ganen. Den mest praktiske betydning for en patient er den komfort, som i tilfælde af implantater, er så tæt som muligt på komfort for at have egne tænder. Det er en kæmpe fordel i forhold til alle typer af mobile (aftagelig) protese.

Hvad er de modsætninger mod tandimplantater?

Der er et par modsætninger, som udelukker Iimplantation:
- Kræft
- Alkoholisme
- Diabetes

Andre modsætninger, der ikke udelukker Implantation, er:
- Rygning
- Hjerte-kar-sygdom
- Ubehandlede malocclusions
- Uafsluttet vækstperiode
- Utilstrækkelig knoglestruktur

Kan Implantater i Budapest helt erstatte de naturlige tænder?

Kosttilskud baseret på Implantater kan producere meget god æstetisk effekt og effektivt at genoprette tyggefunktion. Bemærk, at tillæg baseret på de Implantater er langt den bedste løsning, fordi de giver en varig resultat af patientbehandlingen, komfort, og er i stand til helt at erstatte de naturlige tænder.

BehandlingTid:

Bone Genopbygning hvis det er nødvendigt: det ene besøg, ca. 6 måneders heling før implantaterne er placeret

Implantatet placering: 30 minutter-2 timer

Osseointegration: 3-6 måneder

Post og Crown placering: 2-5 dage er nødvendige for laboratoriet at forberede kronen

Efter Behandling:

Hvis du har et implantat, anvende grundlæggende hygiejne: børste dine tænder mindst to gange om dagen, helst efter hvert måltid og tandtråd tandmellemrum dagligt. Du bør også gøre dental høring halvårligt og regelmæssigt slette tandsten og pest. For folk med implantater, er tandtråd særlig vigtig. Porcelænskrone er forbundet til implantatet dybt i gummiet. Konsekvensen er retentionen af ​​plak, som ikke kan fjernes med en pensel, men kun ved brug af tråd.

Umiddelbart efter behandlingen, bør du ikke spise i 2 timer, og undgå varme måltider indtil udgangen af dagen. Ryger ikke mindst i 48 timer efter behandlingen.

ANMODNING TIL IMPLANTATER