Dental Travel Budapest

Implantaten in Boedapest

Behandeling Beschrijving:

implantaten

Wat is een implantaat?

Implantaten zijn op dit moment de meest moderne vorm van reconstructie van ontbrekende tanden, het mogelijk maakt om esthetiek en comfort van uw eigen, natuurlijke tanden te bereiken. Een implantaat is een titanium schroef van precieze vorm en speciaal voorbereid oppervlak, die wordt ingeleid door implantoloog het kaakbeen in de plaats van de verloren tand. Dan, een porseleinen kroon op plaatsen op de schroef.

De essentie van de moderne implantologie de unieke eigenschappen van titanium - een metalen in het lichaam, die contact maakt met het weefsel direct, en niet als een vreemd lichaam en verwijderd. Het verbindt met de weefsels in een proces genaamd Osseointegration. Deze ontdekking was een grote doorbraak in de geneeskunde en tandheelkunde van de twintigste eeuw en werd beloond met de Nobelprijs. De voordelen van deze uitvinding nu het verbeteren van de levens van miljoenen mensen over de hele wereld.

 

VERZOEK OM IMPLANTATENHoe verloopt de procedure van plaatsing van het implantaat eruit?

Implantaat behandeling wordt opgedeeld in twee fasen: de chirurgische en prothetische onderdelen. Tijdens het eerste deel, de chirurg voert implantaten in het bot. De operatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, het is pijnloos en vaak minder invasief dan een ingewikkelde toothextraction. Na het inbrengen van een implantaat, wordt de wond genaaid en het implantaat blijft gedurende 3 tot 6 maanden, volledig bedekt met lijm. Dit is de tijd die nodig is voor het bovengenoemde proces van osseointegratie, dus samenvoeging van een bot met het implantaatoppervlak, waardoor de sterkte van de bevestiging, nog vele malen groter dan de natuurlijke tand. Na 3-6 maanden worden de implantaten blootgelegd en de uiteindelijke restauratie gemaakt, die zichtbaar is in de mond. Afhankelijk van het type van de ontbrekende tanden en het behandelplan kan de herstelling: single kronen, bruggen of prothesen.

In het geval van oudere mensen en degenen die hebben verloren een tand vele jaren geleden, kan de hoeveelheid bot onvoldoende zijn om te ondersteunen en te stabiliseren het implantaat. Dit betekent niet dat je ontslag te nemen uit het implantaat behandeling. De moderne geneeskunde stelt ons in staat om weer op te bouwen verloren bot. Na de Bone wederopbouw i, moet je ongeveer 6 maanden wachten voordat de installatie van het implantaat.

Is iedereen een kandidaat voor implantaten?

Implantaten kan worden geïmplanteerd in alle algemeen gezonde volwassenen, met de juiste hoeveelheid van het bot. De beste kandidaten zijn:
- Volwassenen
- Mensen over het algemeen gezond
- Mensen met de juiste hoeveelheid en kwaliteit van het bot (de eis is niet nodig, want we kunnen uitvoeren botreconstructie procedure)

Zal ik worden gelaten zonder tanden tijdens de behandeling?

Noch fase van de behandeling vereist dat de patiënt worden gelaten tandeloze zelfs voor een dag. Dit is vooral belangrijk in de reconstructie van het voorste tanden. Gedurende de tijd die een implantaat om samen te groeien met het bot, de patiënt gebruikt tijdelijk conventionele prothese.

Is de procedure van plaatsing van het implantaat veilig?

Vele jaren van onderzoek en klinische observaties implantologie een van de veiligste en meest wenselijke methoden voor de reconstructie van ontbrekende tanden. De lange experimentele periode voor Dental Implantaten zijn beëindigd, waardoor de implantatie een routine tandheelkundige procedure. Tot op de dag, worden tientallen miljoenen implantaten geplaatst bij mensen in alle uithoeken van de wereld.

Wat zijn de voordelen van de tandheelkundige implantaten?

De implantaat is het dichtst vorm van reconstructie van de ontbrekende tand of kies aan de natuurlijke, fysiologische tanden. Het belangrijkste kenmerk is de beweging van de krachten van het kauwen. In het geval van implantaten, kauwen krachten rechtstreeks overgebracht naar bot, zoals in het geval van een natuurlijke tand, in tegenstelling tot conventionele prothesen, wanneer kauwen krachten overgebracht naar het slijmvlies van de alveolaire en gehemelte. De meest praktisch belang voor een patiënt is het comfort, die in het geval van implantaten, zo dicht mogelijk om het comfort van een eigen tanden. Het is een enorm voordeel ten opzichte van alle soorten mobiele (uitneembare) prothese.

Wat zijn de tegenstellingen tegen tandheelkundige implantaten?

Er zijn een paar tegenstrijdigheden, die de Iimplantation uit te sluiten:
- Kanker
- Alcoholisme
- Diabetes

Andere tegenstrijdigheden, die niet uitsluiten Implantatie, zijn:
- Roken
- Hart-en vaatziekten
- Onbehandeld malocclusies
- Niet-afgesloten periode van groei
- Onvoldoende botstructuur

Kan implantaten in Boedapest volledig vervangen van de natuurlijke tanden?

Supplementen op basis van implantaten kan produceren zeer goede esthetische effect en effectief te herstellen kauwfunctie. Merk op dat supplement op basis van de implantaten zijn veruit de beste oplossing, omdat ze zorgen voor een blijvend resultaat van behandeling van de patiënt, comfort, en zijn in staat om volledig vervangen van de natuurlijke tanden.

BehandelingTijd:

Botreconstructie indien nodig: een bezoek, c. 6 maanden genezing voor de implantaten worden geplaatst

De plaatsing van het implantaat:
30 minuten-2 uur

Osseointegration:
3-6 maanden

Post en Crown plaatsing:
2-5 dagen die nodig zijn voor het lab naar de kroon te bereiden

Na de behandeling:

Als u een implantaat, gelden elementaire hygiëne: het borstelen van uw tanden minstens twee keer per dag, bij voorkeur na elke maaltijd en te flossen interdentale ruimten dagelijks. Je moet ook doen tandheelkundige overleg halfjaar-en Verwijder regelmatig de tartaar en pest. Voor mensen met implantaten, flossen is vooral belangrijk. Porseleinkroon is aangesloten op het implantaat diep in het tandvlees. Het gevolg is het behoud van plaque, die niet kunnen worden verwijderd met een borstel, maar alleen door flossen.

Direct na de behandeling, moet u niet eten voor 2 uur, en vermijd warme maaltijden tot het einde van de dag. In elk geval niet roken gedurende 48 uur na de behandeling.

 

VERZOEK OM IMPLANTATEN