Dental Travel Budapest

Implantat

Behandling Beskrivning:

implantatat

Vad är ett implantat?

Implantat är för närvarande den mest moderna formen av rekonstruktion av saknade tänder, gör det möjligt att uppnå estetik och komfort från din egen, naturliga tänder. Ett implantat är en titanskruv av exakt form och speciellt beredd yta, som införs genom en implantologist till käkbenet i stället för den förlorade tanden. Sedan en porslinskrona på platser på skruven.

Kärnan i moderna implantologi är de unika egenskaperna hos titan - en metall förs in i kroppen, som kommer i kontakt med vävnaderna direkt och behandlas inte som en främmande kropp och kastades. Den ansluts med vävnaderna i en process som kallas osseointegration. Denna upptäckt var ett stort genombrott inom medicin och odontologi av nittonhundratalet och belönades med Nobelpriset. Fördelarna med denna uppfinning förbättras nu livet för miljontals människor runt om i världen.


BEGÄRAN OM IMPLANTAT

 

Hur ser förfarandet för implantatet ut?

Implantatbehandling är uppdelad i två faser: de kirurgiska och protetiska delar. Under den första delen introducerar kirurgen implantat till benet. Operationen utförs under lokalbedövning, det är smärtfritt och ofta mindre invasiv än en komplicerad toothextraction. Efter insättning av ett implantat, är såret sys och implantatet lämnas under 3 till 6 månader, helt täckt med gummi. Detta är den tid som krävs för ovan nämnda process osseointegration, så förena av ett ben med implantatytan, vilket resulterar i styrkan hos de fästande, även flera gånger större än den naturliga tanden. Efter 3-6 månader implantaten är frilagda och den slutliga ersättningen görs, vilket syns i munnen. Beroende på vilken typ av saknade tänder och behandlingsplan kan återställandet vara singel kronor, broar eller proteser.

Vid äldre och de som har förlorat en tand för många år sedan, kan mängden av ben vara otillräcklig för att upprätthålla och stabilisera implantatet. Detta betyder inte att du måste avgå från implantatbehandling. Modern medicin kan vi återuppbygga skelettet. Efter Bone återuppbyggnad i, bör du vänta cirka 6 månader före installation av implantatet.

Är alla en kandidat för tandimplantat?

Tandimplantat   kan implanteras i alla, allmänt friska vuxna, med rätt mängd benet. De bästa kandidaterna är:
- Vuxna
- Folk i allmänhet friska
- Personer med rätt mängd och kvalitet av ben (kravet är inte nödvändigt, eftersom vi kan utföra benrekonstruktion förfarande)

Kommer jag lämnas utan tänder under behandlingen?

Varken stadium av behandlingen kräver att patienten lämnas tandlös även för en dag. Detta är särskilt viktigt i återuppbyggnaden av de främre tänderna. Under den tid som krävs för ett implantat att växa tillsammans med benet, använder patienten en tillfällig, konventionell protes.

Är det förfarande för implantatet säkert?

Många års forskning och kliniska observationer gjorda implantologi en av de säkraste och mest önskvärda metoder för rekonstruktion av saknade tänder. Den långa försöksperioden för Dental   Implantat har avslutats, vilket gör Implantation en rutinmässig tandvård förfarande. Till denna dag, är tiotals miljoner implantat installerade hos människor i varje hörn av världen.

Vilka är fördelarna med tandimplantat?

Den implantat är det närmaste formen av rekonstruktion av den saknade tanden till de naturliga, fysiologiska tänder. Den viktigaste funktionen är rörelse krafter tugga. I fallet med implantat, tuggar krafter överförs direkt till ben, såsom i fallet med en naturlig tand, i motsats till konventionella avtagbara proteser, där tugg krafter överförs till slemhinnan i den alveolära och gommen. Den mest praktiska betydelsen för en patient är det komfort, vilket i fallet med implantat, är så nära som möjligt till bekvämligheten av att ha egna tänder. Det är en stor fördel framför alla typer av mobil (avtagbar) protetiska.

Vilka är motsättningarna mot tandimplantat?

Det finns några motsägelser, som utesluter Iimplantation:
- Cancer
- Alkoholism
- Diabetes

Andra motsättningar, som inte utesluter implantation, är:
- Rökning
- Hjärt-och kärlsjukdomar
- Obehandlade bettavvikelser
- Oavslutad tillväxtperioden
- Otillräcklig benstomme

Kan Implantat i Budapest helt ersätta de naturliga tänderna?

Kosttillskott baserade på Implantat kan producera mycket god estetisk effekt och effektivt återställa tuggfunktion. Observera att tillägg baserat på Implantat är den överlägset bästa lösningen eftersom de ger ett bestående resultat av patientens behandling, komfort, och kan helt ersätta de naturliga tänder.

 

Behandlingstid:

Benrekonstruktion behov: ett besök, c.. 6 månaders läkning innan implantaten placeras

Implantatet placering: 30 minuter-2 timmar

Osseointegration: 3-6 månader

Post-och Crown placering: 2-5 dagar som krävs för labbet att förbereda kronan

Efter behandling:

Om du har ett implantat, tillämpa grundläggande hygien: borsta tänderna minst två gånger om dagen, helst efter varje måltid och tandtråd interdentalrum dagligen. Du bör också göra tandvård samråd halvårsvis och regelbundet ta bort tandsten och pest. För personer med implantat är tandtråd särskilt viktigt. Porslinskrona är ansluten till implantatet djupt i tandköttet. Konsekvensen är bibehållandet av plack, som inte kan avlägsnas med en borste, utan endast genom tandtråd.

Direkt efter behandlingen ska du inte äta i 2 timmar, och undvika varma måltider till slutet av dagen. Rök inte minst under 48 timmar efter behandlingen.

 

BEGÄRAN OM IMPLANTAT