Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest NL > Behandeling > Implant Ingehouden Kunstgebitten

Implant Ingehouden Kunstgebitten

Behandeling Beschrijving:

implantaten en prothesen

Wat is een implantaat behouden Kunstgebit?

Een implantaat Ingehouden Kunstgebit is een prothese die wordt ondersteund door implantaten, ingebouwd in de botten. Traditionele prothese is bevestigd aan het tandvlees. Daarom is de Implant gebitsprothese is stabieler en comfortabeler voor de patiënt.

Hoe werkt de implantaten Kunstgebit eruit?

De prothese heeft een speciale ingebouwde sloten, zodat het zeer stabiel en comfortabel.

De twee soorten vergrendelingen. Het eerste type, vaak zijn bal klikt. Speciale connectors afgewerkt met balletjes worden geïnstalleerd om de implantaten, terwijl in de prothese zijn er corresponderende matrices geïnstalleerd. Het tweede type verbinding wordt een Dolder bar (de implantaten zijn verbonden door een dwarselement), dat overeenkomt met speciale klemmen in de prothese.

Afhankelijk van het bot, kunnen we vier, drie of zelfs twee implantaten waarop de prothese is bevestigd. Gebaseerd op de analyse van het bot zal de implantoloog de ​​optimale aantal implantaten, zodat zij niet overbelast en adequate stabilisatie van de prothese.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGEN


Is er iemand een kandidaat voor de Implant Ingehouden Kunstgebit?

De indeling van de patiënt voor de behandeling wordt uitgevoerd door de panoramische x-stralen analyse en de beoordeling van bot. Onder uiterst moeilijke omstandigheden kan Botprothese worden uitgevoerd miniimplants, die worden gekenmerkt door minder invasieve chirurgie en de onmiddellijke stabilisatie van de prothese op de implantaten.

Behandeling Tijd:

Tijdens het eerste bezoek de implantaten worden geplaatst, tenzij de botreconstructie nodig. Het genezingsproces duurt 3-6 maanden. Voor deze periode is een tijdelijke prothese in de mond.

Tijdens de volgende bezoeken de afdrukken worden genomen voor de prothese, en binnen een paar dagen geplaatst kan worden.

Als de botreconstructie nodig dan het genezingsproces voor de implantaten plaatsing geschiedt 4-6 maanden.

Na de behandeling:

Ttained Kunstgebit IHE goede verzorging en hygiëne van uw implantaat Res niet anders dan de gewone prothese hygiëne, maar je moet onthouden over de periodieke bezoeken, die meestal worden uitgevoerd om de 6 ~ 9 maanden.