Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest NL > Behandeling > Hygiëne Reiniging

Hygiëne Reiniging

Behandeling Beschrijving:

witte tanden

Professionele gebitsreiniging in Boedapestis een dienst die bestaat uit twee behandelingen uitgevoerd op hetzelfde bezoek:

- Schalen, het verwijderen van een gedenksteen met een ultrasone scaler.
- Sandclasting van het tand-verwijdering van sediment met zandstralen machine.

Wat is Scaling?

Scaling is een procedure waarbij de verwijdering van harde plaque, die wordt gevormd door de mineralisatie van plaque, gewoonlijk tandsteen.

Wat is Zandstralen?

Zandstralen van tanden is een die de verwijdering van de tand sediment en oppervlakte vlekken met een bijzondere tandheelkunde zand onder hoge druk omvat. Zandstralen heel vaak een aanvulling op de schalen van de tanden, kan het verwijderen van tandsteen ook een aparte procedure als er geen steen, maar sediment.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGENWaarom zou ik de tandsteen?

Het tandsteen op de tanden, vooral degene die wordt gevormd boven de tandvleesrand, biedt habitat voor gevaarlijke bacteriën en leidt tot ontsteking van het tandvlees en parodontitis. Als gevolg van de openbaring van de wortels van de tanden (parodontitis) kunnen optreden.

Wat is tandsteen?

Tandsteen is gemineraliseerd, hard plaque. De plaque wordt gevormd door de hechting van vuil, bacteriën en speeksel componenten het glazuur. Als de zachte tandplak niet wordt verwijderd met een tandenborstel en flos, ondergaat mineralisatie en verharding. Aldus gevormde kan de tandsteen alleen worden verwijderd door een tandarts.

Is de Hygiene Clean pijnlijk?

De procedure is niet pijnlijk, maar het is niet aangenaam. Het gevoel van ongemak hangt samen met de gevoeligheid van een patiënt en de hoeveelheid sediment en tandsteen te verwijderen.

Hoe vaak moet ik de Hygiene Clean?

Het verdient aanbeveling te doen de Hygiene Reinig om de zes maanden, maar, afhankelijk van uw behoeften, kan de frequentie verschillen.

Behandeling Tijd:

Een bezoek duurt 30-60 minuten. Het aantal bezoeken is afhankelijk van uw individuele behoeften.