Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest FI > Hoito > Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisuun

Hoito Kuvaus:

valkaisuun

Olenko ehdokas hampaiden valkaisuun?

Hampaiden valkaisuun Unkarissa on ihmisille, jotka haluavat nopeasti ja tehokkaasti valkaista hampaat. Jos et ole tyytyväinen luonnollinen väri hampaita tai jos hampaasi ovat menettäneet värinsä vahvan tunkeutuminen pigmenttien sisältyvien elintarvikkeiden ja juomien osaksi emali, voit valkaista hampaasi. Hampaiden valkaisuun poistaa tahrat liittyvät pitkän aikavälin tupakoinnin ja värin liittyvät ikääntymisen prosessia.

Miksi on ammatillinen valkaisu lampun hammaslääkärin toimistossa parempi kuin muut valkaisuun tapoja saatavilla markkinoilla?

Tehokkuutta eri valkaisuun hammastahnoissa vaihtelee 1-2 sävyjä VITA mittakaavassa, ja monet niistä sisältää hankaavia osia. Useimmat ammatillinen onlay valkaisuun järjestelmiä käytetään hammaslääkärit on osoittautunut kliinistä tehoa, mutta niiden käyttöön liittyy huomattavaa epämukavuutta. Creation hyvin räätälöityjä valkaisu peittokuvat edellyttää ottaen vaikutelmia. Hoito on pitkittynyt, koska pitoisuus valkaisun aineiden on oltava alhainen, ärsytyksen välttämiseksi limakalvon. Saada vaikutusten potilaan on käytettävä joka päivä yöksi valkaisuun korkit ja säännöllisesti tullut käyntiä muutaman päivän välein. Aineet käyttää turvallisesti ulkopuolella hammaslääkärin toimistossa voi olla valmisteita enintään 20% valkaisuun aineiden pitoisuus. Hyvin usein aineita myydään markkinoilla on pitoisuus 25%, 30% ja 35%, ja tulisi käyttää vain siinä hammaslääkärin vastaanotolla, koska ilman erikoislaitteita, ne voivat aiheuttaa vakavia palovammoja suun limakalvon.
Valkaisuun käyttämällä valkaisu lampun sallii enintään tuloksia mahdollisimman nopeasti täysin turvallinen ja miellyttävä potilaalle tavalla.

 

PYYNNÖN HOITOJAMiten valkoinen voi hampaani saada?

Vaikutus valkaisu on yksittäinen asia. Taso valkaisuun saadaan 5-14 ääniä mukaan VITA mittakaavassa. Ennen käsittelyä, lääkäri yhdessä potilaan kanssa, asettaa hampaan väriä (lähtö väri), sitten esittelee mahdollista saada erilaisia ​​valkaisuun on VITA mittakaavassa.

Onko Teeth Whitening on hammaslääkärin toimistossa turvallinen?

Kyllä, hampaiden valkaisuun   toteutettiin valvonnassa hammaslääkäri on kivuton ja täysin turvallisia hampaita ja ikeniä. Ainoa sivuvaikutus, joka voi ilmetä, kun valkaisu on ohimenevä hampaiden herkkyys, joka yleensä laantuu 24 tunnin kuluttua. Useimmat nykyaikaiset valkaisuun valmisteet, jotka sisältävät ainesosia minimoimiseksi leikkauksen herkkyyden.

Mitkä ovat ristiriitoja vastaan ​​Teeth Whitening?

Kyllä. Potilaat, jotka pitäisi erota Teeth Whitening ovat: raskaana olevat ja imettävät naiset, ihmiset, joilla on epilepsia tai Parkinsonin tauti. Hampaiden valkaisu on myös vasta-aiheinen potilailla, joilla on hyvin intensiivistä yliherkkä hampaat. Voit valkaista hampaita 16 vuoden iässä, kun niiden kehittäminen on kokonaan valmis.

Pitäisikö minun valmistautua itseäni Teeth Whitening menettely?

Jotta Teeth Whitening tehokkain, valkaisu geeliä levitetään suoraan emali. Jos on plaketti, hampaita, skaalaus on suoritettava. Muissa tapauksissa yksinkertaisesti hampaiden harjauksen tai siivous tapahtuu hammaslääkäri välittömästi ennen valkaisu riittää.

Kuinka kauan vaikutuksia Teeth Whitening viimeksi?

Keskimäärin vaikutus kestää 2 vuotta. Se on kuitenkin hyvin yksilöllinen asia ja riippuu ruokailutottumuksiin, määrä väritys elintarvikkeiden ja juomien sinä syödä ja juoda. Jotta vaikutus kestää kauemmin on suositeltavaa käyttää valkaisevia hammastahnaa.

Näkyykö kruunut ja viiluja saada vaalennettua?

Ei, posliini kruunut ja muut täytteet eivät vaalennettua. Vain komposiitti täytettä voi olla hieman valkaista, mutta vain jos ne värjäytynyt johtuen imeytymistä väriaineita. Ne palaavat alkuperäiseen väriin. Siksi, kun valkaisuun, sinun täytteet ja palautuksia, jotka ovat näkyvissä, kun hymyilee, ehkä vaihto. Vaihto alkaa aikaisintaan kahden viikon kuluttua valkaisevia hoito.

Hoito Aika:

Käsittelyn ajankohta riippuu järjestelmän, jota käytetään. Esimerkiksi Beyond järjestelmä Teeth Whitening kestää jopa 45 minuuttia, jos Bio White järjestelmän kestää jopa 60 minuuttia.

Jälkeen:

Kahden tunnin kuluttua hampaiden valkaisuun sinun ei pitäisi syödä tai juoda muuta kuin kivennäisvettä. Tukeakseen valkaisevia vaikutus, välttää värjäys ruokia ja juomia 2 päivää toimenpiteen jälkeen, koska tuolloin hammaskiille on osittain kuivattu ja haavoittuva uudelleen imeä elintarvikeväriä ja väriainetta. Sinun tulisi välttää muun muassa kahvia, teetä, punaviiniä, marjoja, punajuuria, cola ja muut hiilihappoa juomia, hedelmämehuja. On suositeltavaa pitää niin kutsuttu "valkoinen ruokavalio", joka on, elintarvikkeet, jotka eivät ole väriaineita. Laiminlyönti "valkoinen ruokavalio" voi johtaa menetykseen valkaisuun vaikutukset. Tupakoitsijat pitäisi lopettaa tupakointi vähintään kaksi päivää sen jälkeen valkaisuun.
Sillä päivä toimenpiteen jälkeen sinun pitäisi myös välttää syömistä hyvin kuumia tai hyvin kylmiä ruokia ja juomia, koska ohimenevä leikkauksen yliherkkyyttä hampaita

PYYNNÖN HOITOJA