Dental Travel Budapest

Dental Travel Budapest FI > Hoito > Hampaanpoisto

Hampaanpoisto

Hoito Kuvaus:

hampaanpoisto

Miksi minun täytyy purkaa hampaani?

Hampaat pitäisi saada pois useista syistä:

- Jos hajoaminen on saavuttanut syvälle hampaaseen
- Kun infektio on tuhonnut suuren osan hampaan tai ympäröivän luun
- Kun ei ole tilaa hampaat suussa

Monet hammaslääkärit suosittelevat talteen hampaita, jotka ovat vain osittain puhjenneet. Noin osittain puhjennut hammas bakteerit voivat kerääntyä aiheuttaen infektio, joka voi ulottua ympäröivään luuhun ja saada erittäin vakavia.

Miten hampaanpoiston Unkarissa näyttää?

Ennen kuin irrotat hammas hammaslääkäri perusteellisesti tarkistaa lääketieteen ja hammaslääketieteen historiaa, ja ottaa röntgenkuvat. Ennen kuin irrotat hammas, alue on nukutettuna. Yksinkertainen louhinta, hammas irtoaa työkalulla nimeltä hissi ja sitten poistaa hammas pihdit. Hammaslääkäri voi myös pehmentää ja muokata luun hampaan ympärillä. Kun olet valmis, he voivat sulkea reiän ommel.

 

PYYNNÖN HOITOJA


Mikä on kirurginen poisto?

Kirurginen uutto on menettely suoritetaan hampaat, jotka eivät näy suussa. Poimia ne, kirurgi tarvitsee leikata kumin päästä hampaan.

Mikä on viisauden hampaan poiston?

Viisaudenhampaat ovat hampaat ovat hiljalleen katoamassa parhaillaan kehityksen kasvojen kallon. Näin ollen, muoto ja sijainti viisaudenhampaat on hyvin vaihteleva. Ne voidaan sijoittaa pystysuoraan, vaakasuoraan tai pystysuoraan kruunu vahvistettuja. Poistaa tällaisen hammas on riippuvainen näistä edellytyksistä. Hammaslääkärisi arvioi vaikeusaste menettelyn ja sitten ilmoittaa potilaalle. Hampaat pinottu oikein tai hieman vinosti eivät vaikea poistaa kokenut hammaslääkäri. Jos asema hammas on huono, eli: täysin vaakasuorassa, käsittely suoritetaan hammaslääkärin tai kirurgi sairaalassa.

Voiko minulla olla enemmän kuin yksi hampaanpoistoon yhden käynnin?

Poisto hammas on pieni leikkaus, mutta silti raskauttavana jossain määrin elimistöön. Tämä menettely on tehdä paikallispuudutuksessa, on täysin kivuton. Paikallispuudutuksessa, vain yksi hammas olisi poistettava, lukuun ottamatta kahden vierekkäisen hampaan. Sitten voit poistaa kaksi vierekkäistä hammasta. Uuton kaksi hammasta sijaitsee vastakkaisen hammasriville ei pitäisi tehdä, koska on vaikea syövät ruokaa, muiden syiden ohella. Ns. useita poiston tehdään yleensä yleisanestesiassa valvonnassa nukutuslääkäri, ja vain tiukkojen kliiniset käyttötarkoitukset.

Hoito Aika:

Normaali uutto tulisi kestää 30-60 minuuttia. Tapauksessa Kirurgiset Extraction, menettely voi kestää kauemmin.

Jälkeen:

Välittömästi sen jälkeen kun hampaanpoiston, se on erittäin tärkeää pitää puhtaana infektion estämiseksi. Seuraavan 24 tunnin et saa tupakoida, huuhtele suusi voimakkaasti tai puhdista hampaita lähelle louhinta alueella. On myös edullista juoda pillin läpi, rajoittaa raskasta toimintaa ja välttää kuumia nesteitä. Hammaslääkäri voi suositella päivänä uuton aloittaa varovasti huuhtelemalla suusi lämpimällä vedellä suolalla.

PYYNNÖN HOITOJA