Dental Travel Budapest

Budapest

Suositeltu Majoitus:

Hotelli Mercure Budapest City Center sijaitsee historiallisella ja yrityselämään Budapestin keskustassa kuuluisalla Váci utca. Lähellä on Tonavan, museot, tyylikkäitä ravintoloita ja kuuluisa kylpylä ja uima-altaat.Hotellissa on erilaisia ​​huoneita: etuoikeus, bio etuoikeus ja tilavia sviittejä, joissa on oma sauna, joka tarjoaa täyden mukavuutta. Internet, Wi-Fi ja tietokoneet asiakkaiden käytettävissä. Helppo pääsy lentokentältä, ja julkisen liikenteen. Pysäköinti paikan päällä.

Mercure Hotelli Mercure Hotelli

 

LÄHETÄ PYYNNÖN

Uusi, avattu vuonna 1998, kolmen tähden hotelli Ibis Budapest Center sijaitsee Pestin puolella Budapestissä at Kálvin aukiolle.Hotelli on aivan National Museum, 5 minuutin päässä kuuluisasta Váci kadulla kaupan ja kulttuurin keskus.Tärkeimmät asiat nähdä ovat hotellin lähellä.

Ibis Budapest  hotelli budapest  majoitus budapest

Täysin kunnostettu Best Western Art Hotel tarjoaa palvelua keskustassa.Historialliset seinät moderni hotelli 32 ilmastoidut huoneet kaikin mukavuuksin odottavat vieraita. Valikossa Hargita Grill Café Restaurant kaikkia mahdollisia unkarilaisia ​​ruokia löytyy.Yhdistetty käyttö kuntokeskus ja sauna auttaa sinua rentoutumaan.

Best Western Art majoitus hotellipalvelu

Budapest Kartta:


Pokaż Budapest na większej mapie

Budapest nähtävyydet:

Parlamentti, joka on kuvattu eklektinen ja neo-goottilainen, ulottuu yli pituus 268 metriä. Välillä rannan ja Kossuth tér, dominoi ympäröivä sen julkisivu on koristeltu luvut 88 Unkarin kuninkaat. Kun ei ole valtiopäivät, voit katsella sisätilojen parlamentin.

Castle Hill (Várhegy) on edustavin paikka Buda. Pitkä plateau, täynnä torneja, asuntojen ja valtava palatsi hallitsee vesi kaupunki makaa alla. Sen loisto ja strateginen asema limittyvät toistensa kanssa pitkään. Unkarin kuninkaat rakensivat palatseja täällä, koska tämä paikka oli helppo puolustaa.

Gellért Hill (Gellérthegy) on niin ominaista kaupungin panoraama kuten Castle Hill ja parlamentille. Jyrkkä kallio, jossa vapaudenpatsas ja Citadel, kohoaa 130 metrin korkeuteen laiturin. Näkymä mäen on upea. River mutkia, siltoja, monumentaalisia rakennuksia, niin Budan kukkuloiden ja lähiöissä Pest liittymällä sumuinen, kaukana horisontissa.

Castle Hill Budapest  Gellert Hill parlamentti

Kalastajien Bastion (Halászbástya) voitaisiin keksiä taiteilija-uneksija Escher. Valkoiset seinät, kuistit ja mutkainen portaikot leikata kerroksinen tornit paikka loputon vaiheita. Kalastajat Water City, näyttää, täältä puolusti mäkeä keskiajalla. Nykyinen muoto on vain koristeena ja luo täydellisen taustan Matiaksen kirkko ja Houses of Parliament takana joki. Seitsemän tornit muistaa seitsemän Magyar heimot joka johti kansakunnan tuhat vuotta aikaisemmin. Päivän aikana torni on piirittivät turisteja, katusoittajia ja myyjät.

Budapest asukkaat sanovat, että "rakkaus alkaa ja päättyy Margaret Island" (Margitsziget), ja se johtuu tämä kaunis viheralue oli suosikki paikka ystäville yhdeksännentoista vuosisadan, vaikka ennen vuotta 1945, suuri sisäänpääsymaksut lannistunut köyhempiä kävijöitä. Nykyään se on yksi suosituimmista virkistysalueista kaupungin. Paikallinen Warm Springs ruokkia ulkouima-allasta, spa ja tyylikäs hotelli. Sen eteläpuolella saarella on kasino ja Alfred Hajos uima-allas, nimetty voittaja uima kilpailuihin 100 metrin matkalta ja 1200 m olympialaisten aikana vuonna 1896. Pohjoisessa juuri ennen ruusutarha, ovat rauniot fransiskaanien kirkon myöhään kolmastoista c. Toisella puolella on kadun löydät Palatinus uima-allas. Katuteatteria (Szabadtéri Szinpad) kysymyksiä näytelmiä ja oopperoita kesällä.

Sijaitsee lähes keskellä kukkulalla, kirkko Matthias on esimerkki neo-goottilainen loisto: huiman torneineen, kattotiilet muotoinen timantteja. Rakennus on epäsymmetrinen, ja silti johdonmukaisia ​​muodossa. Syöttäminen kirkon portista Neitsyt Marian, vierailijat avaa suunsa kunnioitusta koska rikkautta sisustus. Maalattu lehdet ja geometriset kuviot kietoa pylväiden ja kiinnikkeet, valonsäteet syksyllä läpi ruusukkeet ikkunoita kullattu alttareita ja patsaita, luoda upeita vaikutus.

kirkko Budapest Margaret Island  Budapest

LÄHETÄ PYYNNÖN