Dental Travel Budapest

Budapest

Anbefalet Overnatning:

Hotel Mercure Budapest City Center er beliggende i det historiske og forretningsmæssige centrum af Budapest, på den berømte Váci utca. Nær der er Donau, museer, elegante restauranter og de berømte bade og svømmebassiner. Hotellet tilbyder forskellige typer værelser: et privilegium, bio privilegium og rummelige suiter med privat sauna, der giver fuld komfort. Internet, Wi-Fi og computere til rådighed for gæsterne. Nem adgang fra lufthavne, og offentlig transport. Parkering på stedet.

Mercure Mercure Hotel Hotel

 

SENDE EN ANMODNING

Ny, åbnede i 1998, en tre-stjernede Hotel Ibis Budapest Center er placeret på Pest side af Budapest Kálvin Square. Hotellet er ret ud for Nationalmuseet, 5 minutter fra den berømte gade Váci i den kommercielle og kulturelle centrum. De mest vigtige ting at se er nær hotellet.

Ibis Budapest  hotel budapest  bolig budapest

Totalrenoveret Best Western Art Hotel tilbyder service i downtown. De historiske vægge moderne hotel med de 32 airconditionerede værelser med fuld bekvemmeligheder venter gæster. I menuen til Hargita Grill Café Restaurant alle mulige ungarske retter kan findes. Den kombinerede brug af fitnesscenter og sauna vil hjælpe dig slappe af.

Best Western Art  hotel hotel badeværelse

Budapest Kort:


Pokaż Budapest na większej mapie

Budapest punkter af interesse:

Parlamentet, som er blevet beskrevet som eklektisk og neo-gotisk, strækker sig over en længde på 268 m., Mellem kysten og Kossuth tér, dominerer det omkringliggende med sin facade dekoreret med figurer af 88 ungarske konger. Når der ikke er parlamentssamling, kan du se det indre af Parlamentet.

Castle Hill (Varhegy) er den mest repræsentative sted i Buda. Den lange plateau, fyldt med tårne​​, boliger og en enorm palads dominerer Water City ligger under. Dens storhed og strategiske position svalehale med hinanden i lang tid. Den ungarske konger byggede deres paladser her, fordi dette sted var let at forsvare.

Gellért Hill (Gellérthegy) er karakteristisk for byen panorama som Castle Hill og Parlamentet. Den stejle klippe, med Frihedsmonumentet og Citadel, stiger 130 meter over kajen. Udsigten fra toppen af ​​bakken er forbløffende. Flodkrumninger, broer, monumentale bygninger, Buda bakker og forstæder Pest deltage i den tågede, fjerne horisont.

Castle Hill Budapest  Gellert Hill Parlamentet Ungarn

Fiskernes Bastion (Halaszbastya) kunne udtænkt af kunstneren-dreamer Escher. Hvide vægge, indgangsparti og snoede trapper skære etagers tårne ​​som et sted af endeløse skridt. Fiskerne fra Water City, synes det, herfra forsvarede bakken i middelalderen. Den nuværende form er rent dekorativt og skaber en perfekt kulisse for Matthias kirken og Houses of Parliament bag floden. Dens syv tårne ​​husker de syv Magyar Stammer, der gav anledning til nationen tusind år før. I løbet af dagen tårnet belejret af turister, gademusikanter og sælgere.

Budapest beboere siger, at "kærlighed begynder og slutter på Margaret Island" (Margitsziget), og det er fordi dette smukke grønne område var et yndet sted for elskere af det nittende århundrede, selv før 1945, de høje entré modet de fattigere besøgende. Det er i dag en af ​​de mest populære rekreative områder i byen. De lokale varme kilder fodre de udendørs pools, spa og elegante hoteller. På sydsiden af øen er der kasino og Alfred Hajos swimmingpool, opkaldt efter vinderen i svømning konkurrencer for en afstand af 100 m og 1200 m under OL i 1896. Længere mod nord, lige før rosenhaven, er ruinerne af den franciskanske kirke fra slutningen 13:e c. På den anden side af gaden finder du Palatinus swimmingpool. Gadeteater (Szabadteri Szinpad) problemer teaterstykker og operaer om sommeren.

Beliggende næsten i midten af ​​bakken, kirken Matthias er et eksempel på neo-gotisk pragt: skyhøje tårne​​, tagsten i form af diamanter. Bygningen er asymmetrisk, og alligevel konsekvent i form. Indtastning af kirken gennem portalen af Jomfru Maria, besøgende åbne deres mund med ærefrygt, fordi den rigdom af interiøret. Malet blade og geometriske mønstre wrap rundt om søjler og beslag, de stråler af lys falder gennem rosetter vinduer på de forgyldte altre og statuer, der skaber en fantastisk effekt.

kirke Budapest Island Budapest  kirke

 

SENDE EN ANMODNING