Dental Travel Budapest

Boedapest

Aanbevolen Accommodatie:

Hotel Mercure Budapest City Center ligt in het historische en zakelijke centrum van Boedapest, aan de beroemde Váci utca. Bij zijn er de Donau, musea, stijlvolle restaurants en de beroemde baden en zwembaden. Het hotel beschikt over verschillende kamertypes: een voorrecht, bio privilege en ruime suites met prive-sauna, het verstrekken van volledige comfort. Internet, Wi-Fi en computers beschikbaar voor gasten. Gemakkelijk te bereiken vanaf luchthavens, en het openbaar vervoer. Parkeren op het terrein.

Mercure Mercure Hotel Hotel

 

STUUR EEN AANVRAAG

 

Nieuw, geopend in 1998, een drie-sterren Hotel Ibis Budapest Centrum ligt aan de Pester kant van Boedapest in de Kálvin plein. Het hotel ligt direct naast het Nationaal Museum, op 5 minuten van de beroemde Váci straat in het commerciële en culturele centrum. De belangrijkste dingen om te zien in de buurt van het hotel.

Ibis Budapest  hotel Boedapest aanpassing

Volledig gerenoveerd Best Western Art Hotel biedt service in de binnenstad. De historische muren van het modern hotel met de 32 van airconditioning voorziene kamers met alle voorzieningen wachten op de gasten. In het menu van Hargita Grill Cafe Restaurant alle mogelijke Hongaarse gerechten kan worden gevonden. Het gecombineerde gebruik van de fitnessruimte en de sauna zal u helpen ontspannen.

Best Western Art  hotel Boedapest hotelservice

Boedapest Kaart:


Pokaż Budapest na większej mapie

Boedapest bezienswaardigheden:

Parlement, dat is beschreven als eclectische en neo-gotische, strekt zich uit over een lengte van 268 m., Tussen de wal en het Kossuth ter, domineert de omgeving met zijn gevel versierd met figuren van 88 Hongaarse koningen. Wanneer er geen zitting van het Parlement, dan kunt u kijken naar de binnenkant van het Parlement.

Castle Hill (Varhegy) is de meest representatieve plaats in Buda. De lange plateau, geladen met torens, woningen en een enorm paleis domineert het Water City liggen hieronder. De pracht en strategische positie aansluiten bij elkaar voor een lange tijd. De Hongaarse koningen bouwden hun paleizen hier, omdat deze plaats was gemakkelijk te verdedigen.

Gellert Hill (Gellérthegy) is als kenmerk van de stad panorama als de Burchtheuvel en het Parlement. De steile rots, met de Freedom Monument en de Citadel, stijgt 130 meter boven de kade. Het uitzicht vanaf de top van de heuvel is prachtig. Rivier bochten, bruggen, monumentale gebouwen, dan is de heuvels van Boeda en de voorsteden van Pest mee in de mistige, verre horizon.

Castle Hill Gellert Hill Parlament

Fishermen's Bastion (Halaszbastya) zou kunnen worden bedacht door de kunstenaar-dromer Escher. Witte muren, veranda's en kronkelende trappen verdiepingen torens snijden als een plaats van eindeloze stappen. Vissers van de Water City, zo lijkt het, van hier verdedigde de heuvel in de middeleeuwen. De huidige vorm is puur decoratief en zorgt voor een perfecte achtergrond voor Matthias Kerk en de Houses of Parliament achter de rivier. De zeven torens herinneren aan de zeven Magyaarse stammen die aanleiding gaf tot de natie een duizend jaar voor. Gedurende de dag de toren wordt belegerd door toeristen, straatmuzikanten en verkopers.

Boedapest bewoners zeggen dat "liefde begint en eindigt op Margaretha-eiland" (Margitsziget), en het is omdat deze prachtige groene omgeving is een favoriete plek voor liefhebbers van de negentiende eeuw, hoewel voor 1945, de hoge toegangsprijzen ontmoedigd de armere bezoekers. Vandaag de dag is het een van de meest populaire recreatieve gebieden in de stad. De lokale warme bronnen voeden de buitenzwembaden, een spa en elegante hotels. Aan de zuidkant van het eiland zijn er casino en Alfred Hajos zwembad, vernoemd naar de winnaar in het zwemmen competities voor een afstand van 100 m en 1200 m tijdens de Olympische Spelen in 1896. Verder naar het noorden, vlak voor de rozentuin, zijn de ruïnes van de Franciscaner kerk uit de late dertiende c. Aan de andere kant van de straat vindt u Palatinus zwembad. Straattheater (Szabadtéri Szinpad) vraagstukken toneelstukken en opera's in de zomer.

Het hotel ligt bijna in het midden van de heuvel, de kerk van Matthias is een voorbeeld van neo-gotische pracht: stijgende torentjes, dakpannen in de vorm van diamanten. Het gebouw is asymmetrisch, en toch consistent in vorm. Het invoeren van de kerk door het portaal van de Maagd Maria, de bezoekers openen hun mond met ontzag als gevolg van de rijkdom van het interieur. Geschilderd bladeren en geometrische patronen wikkel rond de kolommen en steunen, de lichtstralen vallen door rozetten vensters op de vergulde altaren en beelden, het creëren van een prachtig effect.

kerk Boedapest Eiland  Boedapest

STUUR EEN AANVRAAG